Dansk Outlet Vejle

Hvorfor betale for meget? Det spørgsmål stiller vi os selv hver dag, og vi ser bestemt heller ingen grund til, at du skal betale for meget. Så står du og mangler tøj og sko til fest eller hverdag? Så er Dansk Outlet Vejle stedet at tage hen. Vi garanterer et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til uhørt lave priser i vores enorme butik, der spreder sig udover 2300 m2.

Når vi siger lave priser, så mener vi det virkelig. Vores altoverskyggende mål er at tilbyde et lækkert udvalg af stærke mærker til markedets laveste priser. Kort sagt – vi sælger mode, som alle har råd til.

Foruden vores faste lave priser finder du altid en lang række af super tilbud, så I Dansk Outlet Vejle har du altid de bedste forudsætninger for at gøre en usædvanlig god handel. Ikke alene er vores priser i bund – vores udvalg er nemlig samtidig helt i top. I vores sortiment bugner det af en lang række kvalitetsmærker. Blandt vores egne brands kan nævnes Carnét, Nero, Steenholt og dot.com, og samtidig supplerer vi op med en række stærke eksterne mærker, som til sammen skaber et utrolig varieret og lækkert varesortiment.

Dansk Outlet Vejle

Andkærvej 6, 7100 Vejle
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Men sælger I tøj og sko til herre eller damer? Vi sælger til begge dele og meget, meget mere. I Dansk Outlet vil vi sørge for, at hele familien Danmark ikke behøver suse i flere forskellige butikker, når skal shoppes nyt tøj til garderoben. Vi sælger således festtøj og hverdagstøj til både herre og damer – lige fra joggingtøj og jeans til knivskarpe habitter og storslåede kjoler. Derudover har vi også et stort udvalg til den kræsne teenager, der kan finde både billigt tøj og sko, som rammer tidens trend.

Derudover er vi meget stolte over vores udvalg til familiens mindste – både babyer og børn. Her er der i den grad noget at vælge imellem i vores afdeling på hele 500 m2, som er Jyllands største børneafdeling. Og eftersom børnene næppe er store nok til selv at udvælge deres tøj, så har vi indrettet et legerum, så de kan holdes beskæftiget imens. Og til manden har vi indrettet en lounge, hvis han da ikke vil på udkig i vores lækre herreafdeling. Der er således ingen grund til ikke at tage hele familien med i Dansk Outlet Vejle.

I vores butik vil vi ikke kun tilbyde et kvalitetsudvalg til lave priser – vi vil også yde den bedste service for dig. Vores mange års erfaring i branchen gør os i stand til at give dig en faglig kompetent rådgivning – altid med et smil på læben, naturligvis.

Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at tage forbi Dansk Outlet i Vejle. Du finder vores dejlige butik på Andkærvej 6. Vi glæder os til at se dig og resten af familien!