Dansk Outlet Tønder

Nørremarksvej 84, 6270 Tønder

Dansk Outlet Tønder

Leder du efter tøj til hverdag? Tøj til fest? Tøj til alle aldre og i enhver størrelse? Men er du også træt af at betale overpriser? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Dansk Outlet i Tønder er stedet, hvor hele familien kan finde tøj til enhver anledning og til markedets billigste priser. Vi har et kæmpe sortiment af kvalitetstøj til lavpris, og hos os går du derfor aldrig forgæves.

Dansk Outlet er en kæde med butikker fordelt over hele landet, og nu er vi også kommet til Tønder. Nærmere bestemt på Nørremarksvej i den gamle Jem & Fix-bygning. Her har vi opbygget et slaraffenland til alle prisbevidste tøjelskere, der bare mangler en ny jakke eller skal have opdateret hele garderoben. Uden at blive ruineret.

Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Outlet? Er det så gamle restpartier og udgåede varer?”

Til det spørgsmål kan der kun lyde en klart og rungende NEJ! Vores priser er godt nok i outlet-klassen, og konceptet startede da også med overskudsvarer, men i dag består Dansk Outlets sortiment af en skøn blanding mellem velkendte eksterne brands samt vores helt egne mærker. Vi er så at sige som de fleste andre tøjbutikker – bare billigere.

Samtidig skiller vi os ud ved, at hele familien kan shoppe løs samtidig. Hos os sker det med andre ord ikke, at manden står uden for butikken og kukkelurer, mens konen hiver tøj ned fra stativerne. Samtidig kan familien også vælge mellem et massivt udvalg til familiens yngste medlemmer. Vi tilbyder således alt i baby- og børnetøj - både til indendørs og udendørs brug.

Der skal være plads til alle i Dansk Outlet, og uanset fysisk statur skal ingen gå forgæves. Derfor har vi også opbygget en afdeling med plussize, som går helt op til str. 8 XL.

Kom selv forbi butikken på Nørremarksvej, eller tag hele familien med og gør en god handel.

Vi glæder os til at se jer i Dansk Outlet Tønder!