Gratis fragtVed køb over 599 DKK*
2-4 dages leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage
Nye varerHver dag hele året
23 butikkeri hele Danmark

Skal din personlige garderobe have den helt store overhaling? Eller mangler du bare lige noget helt bestemt til hverdag eller fest? Og gider du simpelthen heller ikke betale overpriser for tøj og sko i høj kvalitet? Så er der yderst gode muligheder for, at du forlader Dansk Outlet Herning med et smil på læben og fyldte poser i hænderne.

 

I vores skønne butik, som med 1200 m2 er en af Midtjyllands største outlet-butikker, finder du et kæmpe udvalg af tøj og sko til uhørt lave priser. I Dansk Outlet vil vi ikke betale for meget, og det skal vores kunder så sandelig heller ikke. Derfor får du vores varer til markedets laveste priser, og samtidig kører vi altid med en række vanvittige tilbud, som vil gøre selv den mest ivrige tilbudsjæger interesseret.

 

Vi har ikke kun billige varer i Dansk Outlet Herning – vi har også et kæmpe stort udvalg. Vores vision er nemlig, at vi vil være leverandør af tøj og sko til hele familien Danmark, og derfor kan du uden problemer tage hele familien med i vores butik. Så slipper I jo også for at tage i en masse andre butikker.

 

Du finder tøj til familiens mindste – babyer og børn, tøj til teenagere og selvfølgelig til herre og damer. Samtidig har vi et stort udvalg, hvis du er på jagt efter tøj i de store størrelser, som ofte kan være svært at få fat på.

 

Og bare rolig. Selvom der står outlet i vores navn, så skal det på ingen måde forstås som gamle varer eller restpartier. Tværtimod. Der flyver nye varer ind i butikken hver eneste uge, som hele tiden gør vores udvalg frisk og opdateret.

 

I vores sortiment finder du blandt andet vores egne brands som Steenholt, Carnét og Nero samt en masse populære eksterne mærker. Der er med andre ord noget for enhver smag i Dansk Outlet Herning. 

 

Lyder det interessant? Så tøv ikke med at kigge forbi butikken. Vi har til huse i Herning-forstaden Tjørring, som bl.a. er kendt for ABC supermarked, Fuglsang sø og supersygehuset.

 

Du finder os uden problemer, da vi ligger helt ud til Holstebrovej lige på hjørnet af lyskrydset ved ABC lavpris.

 

Kom forbi Valløvej 2 og gør en god handel - Hvorfor betale for meget?

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag* 10.00 - 15.00

 

Kontakt

Dansk Outlet Herning
Valløvej 2
7400 Herning

Tlf: 92 44 67 23
herning@danskoutlet.dk

*Åbent 1. søndag i måneden samt alle søndage i december. 

 

 


Tjørring

Top