Gratis fragtVed køb over 599 DKK
2-4 dages leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage
Nye varerHver dag hele året
20 butikkeri hele Danmark

Er du på jagt efter kvalitetstøj, som på ingen måde ruinerer dig økonomisk? Og er du interesseret i at besøge en tøjbutik, hvor du kan få alting på samme sted? Så bør du lægge vejen forbi Dansk Outlet i Tilst.

 

Blandt elektronikbutikker og burgerrestauranter i det vestlige Aarhus finder du Dansk Outlets butik, der er stedet at tage hen, hvis du vil gøre en usædvanlig god handel. Vi står altid klar til at modtage dig med et smil og kompetent rådgivning.

 

Men hvad sælger i så i jeres butik? Vi sælger blandt andet tøj, sko og smykker. Med andre ord mode, som alle har råd til. Faktisk sælger vi vores varer til markedets laveste priser, og samtidig har vi altid en række stærke tilbud, som i den grad er værd at køre langt for!

 

Men er outlet ikke bare gamle og umoderne varer? På ingen måde – i hvert fald ikke hos os i Dansk Outlet Tilst. Vi fylder hylder og stativer op hver eneste uge med nye varer, så der er altid en god grund til at komme forbi Anelystparken 13 i Tilst.

 

I vores sortiment byder vi blandt andet på vores egne brands som Nero, Carnét, Steenholt og dot.com. Herudover supplerer vi sortimentet op med eksterne brands, der er kendte og populære mærkevarer. Det giver til sammen et helstøbt udvalg, hvor der i den grad er noget for enhver smag.

 

Hos Dansk Outlet vil vi gerne gøre det så nemt for familien Danmark som overhovedet muligt. Derfor er vores udvalg skruet sådan sammen, at hele familien kan tage på shopping sammen. Vi har således alt inden for babytøj, børnetøj, teenagetøj og naturligvis til herre og damer. Derudover har vi også tøj i de store størrelser. Du finder alt lige fra hverdagstøj som jeans og joggingtøj til festtøj med habitter og gallakjoler. Kort sagt – du finder det meste hos Dansk Outlet i Tilst. 

 

Vi ynder at stille spørgsmålet: ”Hvorfor betale for meget?”. Hvis du heller ikke er interesseret i det, så tag hele familien under armen og kom ind i Dansk Outlet og gør en god handel.

 

Vi ses!
 

Åbningstider

Mandag 10.00 - 18.00
Tirsdag 10.00 - 18.00
Onsdag 10.00 - 18.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag* 10.00 - 16.00

 

Kontakt

Dansk Outlet Tilst
Anelystparken 13
8381 Tilst

Tlf: 92 44 67 35
tilst@danskoutlet.dk

*Åbent 1. søndag i måneden samt alle søndage i december.


Tilst

Top