Dansk Outlet Tarm

Er du også træt af at bruge alt for mange penge på tøj og sko? Men vil du stadig gerne have kvalitetsmærker og et stort udvalg? Så bør du lægge vejen forbi Dansk Outlet i Tarm.

Siden 2013 har vestjyderne haft mulighed for at fylde garderoben op til lave priser hos Dansk Outlet Tarm, og lokalbefolkningen har taget rigtig godt imod butikken fra dag ét. Det store udvalg, den kompromisløse service og selvfølgelig de vanvittigt lave priser er noget, som vestjyderne, og folk langvejs fra, kan forene sig med.

Hos Dansk Outlet Tarm kan du gøre en usædvanlig god handel uden at gå på kompromis med kvaliteten. For selvom vi hedder Dansk Outlet, så er der ikke skyggen af udgåede varer og restpartier rundt omkring på hylderne og stativerne i butikken. Hos Dansk Outlet Tarm modtager vi nemlig nye varer hver eneste uge. Det er din garanti for, at du altid kan finde noget nyt og spændende til garderoben i vores butik.

Dansk Outlet Tarm

Centervej 5, 6880 Tarm
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

*Vi holder lukket i Pinsen d. 28.-29. maj.

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Vi mener ikke, at familien skal være nødsaget til at køre fem steder hen for at shoppe tøj og sko. Derfor går vi benhårdt efter at være stedet, hvor hele familien Danmark kan blive klædt på samtidig. Den filosofi kommer til udtryk i vores enorme varesortiment, der rummer alt fra tøj til babyer, børn og teenagere – til herre, damer og plussize. Hos Dansk Outlet må du aldrig gå forgæves, og derfor er vi hele tiden opmærksomme på at tilbyde nye og lækre varer.

I sortimentet finder du en masse lækre kvalitetsmærker. Både vores egne brands som Nero, Carnét og Steenholt, men også en række stærke eksterne brands. Det giver til sammen et varieret sortiment, der er værd at gå på opdagelse i.

Så hvad venter du på? Tag hele familien med i Dansk Outlet Tarm på Centervej 5 (nordlige Tarm på vej mod Skjern) og gør en god handel. Det vil du ikke fortryde.

Vi glæder os til at se jer!