Dansk Outlet Sønderborg

Velkommen indenfor hos Dansk Outlet Sønderborg.

Hos os finder I alt hvad hjertet måtte begære indenfor sko, tøj og accessories til alle medlemmer af familien, uanset højde og drøjde - og naturligvis uden at betale for meget.

Selvom navnet måske kan antyde noget andet, består vores sortiment hverken af udgåede varer, restlagre eller 2. sorteringer. Nej - vores hylder og stativer bugner året rundt dugfriske sæsonvarer, modetøj og basiskollektioner, så du altid kan være med på moden.

I den rummelige butik kan du gå på opdagelse et væld af tøj til alle aldersgrupper. I vores brede udvalg af baby- og børnetøj finder du alt lige fra undertøj i merinould til søde sommerkjoler og varmt termotøj, mens vi har kendte mærker og tidens nyeste trends til større børn og kræsne tweens. Til familiens voksne kan du shoppe alt lige fra strømper og nattøj til smukke bluser og jakkesæt, og hos Dansk Outlet skal ingen gå forgæves - derfor har vi også et umådeligt stort sortiment af lækre styles i +Size.

Dansk Outlet Sønderborg

Grundtvigs Alle 198, 6400 Sønderborg
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Vores basisvarer producerer vi selv, så vi kan være 100% sikre på, at kvaliteten er i orden, samtidig med at vi kan holde priserne nede, ligesom vi også har egne kendte mærker, som du finder til skarpe priser i butikken. Men ikke nok med det, vi fører også et stort udvalg af andre kendte mærkevarer som Noisy May, Geographical Norway, Blend og Reebok - alt sammen til nogle af markedet laveste priser.

I butikken på Grundtvigs Allé 198D i Sønderborg står vores dygtige og servicemindede personale altid klar med et smil og en hjælpende hånd, så du kan få stillet din shoppelyst og forlade butikken med posen fuld af billigt kvalitetstøj til hele familien.