Dansk Outlet Rudkøbing

Velkommen indenfor hos Dansk Outlet i Rudkøbing. 

Hvis du er på jagt efter smart modetøj, jakkesættet til den runde fødselsdag eller blot skal have opdateret basisgarderoben, så gå på opdagelse i vores brede sortiment til små og store, unge og gamle.  

I butikken på Nørrebro 40A finder du alt lige fra varme vinterjakker til luftige sommerkjoler alt efter årstid. Hos Dansk Outlet sørger vi nemlig altid for, at hylder og stativer bugner af spritnye sæsonvarer og de nyeste trends til hele familien, så selv den modebevidste teenager ikke går forgæves. 

Dansk Outlet Rudkøbing

Nørrebro 40A, 5900 Rudkøbing
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Hos Dansk Outlet har vi nemlig et klokkeklart mål. Vi ønsker at være det foretrukne sted for hele familien at handle tøj, sko og accessories, uden at sprænge budgettet. Derfor har vi også et kæmpe udvalg af alt lige fra uldundertøj til de helt små, over smarte sneakers til teenageren, til joggingtøj, festkjoler og smoking til mor og far. Hos Dansk Outlet behøver I blot at stoppe ét sted, når den helt store shoppetur skal foretages. 

I Dansk Outlet er der desuden plads til alle størrelser og former, og derfor har vi også et bredt sortiment af tøj til +size herrer og damer. Mange af vores egne mærker fåes både i ordinære størrelser og +size, så ingen skal forelske sig i et stykke tøj, hvor størrelsen ikke passer. 

I butikken i Rudkøbing får vi løbende varer ind fra kendte mærker som fx Hummel, Blend og Mikk-Line, men vi har også et væld af vores egne kvalitetsbrands til både børn og voksne, så der er helt sikkert også noget til din smag.

Kig ind i butikken i Rudkøbing og få posen fyldt til randen uden at bruge en formue.

Vi glæder os til at byde jer velkomne.