Dansk Outlet Rønne

Befinder du dig på skønne Bornholm, og mangler du nyt, smart tøj til vanvittigt lave priser? Så bør du smutte forbi Ved Lunden 8 og besøge Dansk Outlet Rønne. Her er der garanti for at gøre en god handel.

Dansk Outlet Rønne har eksisteret siden 2009, og butikken er ved flere lejligheder blevet udvidet for at give vores kunder de bedste rammer, når der skal shoppes modetøj, som alle har råd til. Butikken fordeler sig i dag udover 1000 m2, og der er virkelig noget for enhver smag.

I Dansk Outlet Bornholm ønsker vi nemlig at klæde hele familien Danmark på. Så uanset størrelse og køn kan du med garanti finde noget nyt, smart tøj til garderoben i vores butik.

Vi har blandt andet et stort udvalg af børnetøj, afdelinger med tøj til herre og damer samt en masse til plussize. Derudover finder du også lækre sko og støvler, og foruden en masse lækkert hverdagstøj har vi også glimtende gallakjoler og skarpe habitter.

Dansk Outlet Rønne

Ved Lunden 8, 3700 Rønne
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Jamen er tøjet så billigt, fordi det er gamle varer? Nej, ikke hos Dansk Outlet. Vi sælger godt nok vores varer til ægte outlet-priser, men varerne er dugfriske og sæsonaktuelle, og vi får nyt på hylderne hver eneste uge.

Foruden at tilbyde et stort og varieret udvalg ønsker vi også at levere en personlig, men professionel betjening. Vi har stor erfaring i branchen og står derfor altid klar med råd og vejledning, hvis du ønsker det.

For at vores kunder skal føle sig ekstra godt tilpas hos os, har vi indrettet en afdeling, hvor der kan nydes en kop kaffe eller chokolade. Det manglede da bare.

Så hvad venter du på? Kom forbi Dansk Outlet Rønne og spar bunkevis af penge på kvalitetstøj.