Dansk Outlet Nørresundby

Løvbakken 4 D, 9400 Nørresundby

Dansk Outlet Nørresundby

Er du på udkig efter basistøj i høj kvalitet, mærkevarer til langt under markedsprisen eller måske endda tøjet til årets store fester? Vil du samtidig undgå at sprænge budgettet? Så er Dansk Outlet Nørresundby stedet.

Kom og besøg vores butik på Løvbakken 4 D og oplev vores omfattende sortiment af kvalitetstøj til enhver anledning og til markedets laveste priser. Lad dig ikke narre af navnet - her er ingen restpartier eller udgåede og 2. sorteringsvarer. Vores hylder og stativer bugner af sæsonaktuelle varer, som følger nyeste trends, og vi får nye varer ind hver eneste uge.

Hos Dansk Outlet Nørresundby finder du et bredt udvalg af vores egne brands, men der er også altid massevis af kendte og aktuelle mærkevarer som fx NOISY MAY, Reebok, Geographical Norway, og der kommer hele tiden flere til.

Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Kom og gør en god handel!

Altid god service

store-history-image
Skal du have fyldt basisgarderoben op, have fingre i vinterjakken inden kulden melder sig eller finde det helt rigtige jakkesæt til festen, så smut forbi butikken og gå på opdagelse i vores vidtstrakte sortiment med både tøj, sko og accessories.

Hos os finder du tøj til alle anledninger, til alle aldre og i alle størrelser. I vores omfattende udvalg af baby- og børnetøj finder du alt fra varmt uldundertøj til søde kjoler og holdbare flyverdragter, der kan modstå vind og vejr. Til de kræsne tweens fører vi lækkert modetøj, smarte sneakers og accessories og til de voksne i familien, kan du gå på opdagelse i alt fra nattøj til smokings. Vores sortiment spænder naturligvis også over et bredt udvalg af +size tøj.

Så tag familien under armen og kom og besøg Dansk Outlet Nørresundby! Vi står klar med et smil og en hjælpende hånd, så I får fyldt posen med kvalitetstøj - uden at betale for meget!