Dansk Outlet Næstved

Trænger du, din datter, din nevø eller din bedstemor til at få opgraderet garderoben? Så kom ind til Dansk Outlet Næstved og shop amok i vores store udvalg af tøj, sko og accessories til hele familien. Uanset alder, højde og drøjde, kan du finde et væld af moderigtigt kvalitetstøj til nogle af Danmarks skarpeste priser. 

Hver eneste uge får vi nye varer leveret til butikkerne, så du kan være sikker på, at vores hylder og stativer bugner af dugfriske og sæsonaktuelle varer for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter en lækker termodragt til børnene, smarte sneakers til teenageren, smokingen til festen eller blot skal have fyldt undertøjsskuffen op igen, så finder du det hele hos Dansk Outlet.

Vores koncept er klokkeklart. Vi sælger mode og basisvarer til alle i hele familien, uden du skal betale for meget. Derfor finder du også et bredt sortiment af vores egne mærke i høj kvalitet til knivskarpe priser. Herudover fører vi desuden tøj og sko fra kendte mærkevarer som eksempelvis Reebok, NOISY MAY og Geographical Norway, så selv den mærkevarebevidste teenager kan finde noget i vores butikker.

Dansk Outlet Næstved

Merkurvej 7, 4700 Næstved
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

OBS: Hos os kan du betale med Næstved Gavekort

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Til de helt små i familien fører vi et væld af lækkert tøj, lige fra undertøj i merinould til hagesmække og vinterjakker. Til børn og tweens finder I flyverdragter, festtøj og smarte jeans og til de voksne i familien kan I gå på opdagelse i alt lige fra joggingbukser til jakkesæt. Kort sagt - hos Dansk Outlet kan I shoppe til hele familie på én gang uden at sprænge budgettet. 

Så kom ind i vores butik på Merkurvej 7 i Næstved. Vores dygtige personale står klar med et smil og hjælper dig med at få fyldt posen med lige det, du står og mangler