Underbukser

Køb billige underbukser, tights og boxershorts til herre og mænd

Vi har sammensat et bredt sortiment af herreundertøj. Vi har handlet stort ind direkte hos producenten, og sælger direkte til dig. Derfor kan du finde både det nye smarte og det mere klassiske herreundertøj til billige priser her på siden.

Viser 1-36 af 83 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 83 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Billige underbukser og boxershorts hos Dansk Outlet

En god påklædning starter inderst inde. Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af herreundertøj til en lav pris. Du kan finde både klassiske underbukser i sort eller grå samt designerunderbukser i modigt design. Vi fører mange modeller og mærker. Hvad enten du leder efter tights, boxershorts eller lange herre underbukser, så har vi helt sikkert de rette underbukser til mænd.

Løb ikke tør for underbukser

De fleste kender det klassiske trick med at vende underbukserne i slutningen af ugen, når man ikke har haft tid til at vaske tøj. Med de lave priser og det store udvalg hos Dansk Outlet slipper du for at hive brugte underbukser op af vasketøjskurven til endnu en tørn. Mange af vores underbukser til mænd sælges i 2-pak eller 3-pak, så du får altså noget for pengene. Hvis du har et specifikt par boxershorts i kikkeren, kan du dog også få enkeltvise underbukser til mænd.

Boksershorts og generelt underbukser til mænd er noget, man ikke har lyst til at løbe tør for, og med vores billige priser kan du hurtigt fylde skufferne i klædeskabet op.

Underbukser med stil

Underbukser til mænd er af naturlige årsager ikke den mest synlige beklædningsgenstand. Alligevel er den gemte beklædningsgenstand kommet i fokus den seneste tid, hvor bl.a. fodboldspillere som Cristiano Ronaldo og David Beckham har poseret i boksershorts. Der er gået mode i underbukser til mænd, og du kan få mange mærker hos Dansk Outlet til en god pris.

Bare fordi underbukser ikke vises frem så ofte, behøver de ikke at være kedelige. Man kan endda sige, at fordi de kun sjældent er til skue, skal de også være ekstra smarte, når det gælder. Med vores brede udvalg af moderigtige underbukser til mænd kan du blive stjernen af omklædningsrummet. Eller i det mindste føle dig som en.

Maksimal komfort

Et par underbukser til mænd, der klør eller strammer, kan nemt ødelægge en hel dag. Lad dig ikke begrænse af udslidte boksershorts. Hos Dansk Outlet kan du nemt forny din garderobe med komfortable underbukser til en billig pris. Med vores brede udvalg af modeller og størrelser vil du helt sikkert finde underbukser til mænd, der sidder komfortabelt.

Til de kolde vinterdage her på de nordlige breddegrader er lange underbukser essentielle. På den måde undgår du, at dine ben fryser til istapper, når du står stille eller bevæger dig ud i minusgrader. Når solen igen titter frem, handler dit valg af underbukser til mænd ikke så meget om temperatur. Det er i stedet vigtigere, hvordan de sidder på kroppen.

Tights og boxershorts er de mest populære underbukser til mænd. Forskellen på de to er primært, hvor stramt de sidder. Boxershorts er løsere end tights og kan minde om et par små shorts. Tights strammer, som navnet indikerer, en anelse mere og sikrer, at alt sidder på sin rette plads, uanset hvor meget du bevæger dig. De er derfor velegnet til sport og anden fysisk udfoldelse.

Klassiske boxershorts eller underbukser med Gylp

Skal det være det klassiske med gylp, eller boxershorts? Skal der være lange ben til den kolde tid, eller de mere kropsnære tights? Du vil ikke lede forgæves. Prisen er samtidig i bund, så du kan roligt slå til når du finder din favorit. Vores sortiment af herreundertøj vil løbende ændres, i takt med at vi finder de gode tilbud hos producenterne. Moden inden for herreundertøj, har ændret sig meget. Men der er stadig så mange variationer og muligheder, for at vælge netop det der passer til dit inderste. Desuden er det en sikker julegave til manden der har alt. Vores retur system gør det nemt og enkelt at bytte hvis størrelsen, eller farven ikke lige passer.