Skiundertøj

Herre skiundertøj - billigt skiundertøj til mænd

Er du på jagt efter billigt skiundertøj til herrer og mænd, så er Dansk Outlet det rette sted. På Dansk Outlet har vi et godt udvalg af lækkert skiundertøj til mænd / herrer. Vælg blot din favorit herunder.

12 varer

pr. side
Stigende orden

12 varer

pr. side
Stigende orden

Skiundertøj er essentielt, når du er ude at stå på ski. Det skal holde dig varm og tør og være komfortabelt. Det er derfor vigtigt, at dit skiundertøj er af god kvalitet.

Skiundertøj kan dog også sagtens anvendes, selvom du ikke skal stå på ski. Skal du fx være udenfor i koldt vejr i længere tid, kan det være en rigtig god idé med skiundertøj.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af skiundertøj til herre af høj kvalitet – og til priser, der er til at betale.

Hold dig varm med skiundertøj

Skiundertøj er, på trods af navnet, ikke kun anvendeligt til når du skal stå på ski. Det er også meget brugbart om efteråret og om vinteren når vejret er koldt - særligt hvis du er lidt af en frossenpind, som let kommer til at fryse selvom du har en god vinterjakke på. Du behøver med andre ord ikke nødvendigvis boltre dig på skipisten, for at have skiundertøj på. Hvis du skal ud at gå, løbe, vandre eller måske bare til og fra arbejde om vinteren, kan det være rart med skiundertøj, til at holde dig ekstra varm.

Det smarte ved skiundertøj er desuden, at det er skabt til at tilpasse sig den situation, du befinder dig i. Det vil sige, at det kan holde dig varm og tør når du er udenfor i koldt vejr, men samtidig også aflede varmen når du er indenfor i mere lune temperaturer. Du kommer med andre ord ikke til at sidde og svede indenfor, fordi du har skiundertøj på.

Skiundertøj af dårlig kvalitet kan have tendens til at kradse. Særligt hvis det er lavet af uld. Det kan være ekstremt generende, hvis man fx skal ud at stå på ski hele dagen. Derfor finder du kun skiundertøj til herre af høj kvalitet hos Dansk Outlet, så du undgår at det kradser, mens du er ude for at more dig.

Det inderste lag er det vigtigste

Når det kommer til at holde sig varm, er det inderste lag faktisk det vigtigste. Det er nemlig det inderste lag som regulerer kroppens temperatur ved at transportere sved og fugt væk for kroppen. Netop derfor er skiundertøj det ideelle valg når temperaturen falder til under frysepunktet – også selvom du ikke skal ud at stå på ski. Dermed undgår du nemlig at fryse når du skal ud at gå pga. forkert påklædning. Hvis du vælger et sæt skiundertøj i god kvalitet, er det desuden også yderst behageligt at have på – også i mange timer.

Det er vigtigt at det skiundertøj du køber, sidder helt tæt på din krop. Det må ikke folde eller sidde løst. Det må dog gerne have ”stretch” så det er behageligt for dig at have på i mange timer af gangen. Dog skal det naturligvis ikke sidde så stramt, at det bliver ubehageligt. Du skal kunne bevæge dig frit.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af skiundertøj til herre fra anerkendte brands og til konkurrencedygtige priser. Vi har bl.a. skiundertøj fra Steenholt, True North og Klazig.

Skiundertøj af forskellige materialer

Der findes forskellige slags skiundertøj af forskelligt materiale. Det skiundertøj, du skal vælge, afhænger af hvad du primært skal bruge det til. Grundlæggende kan man sige, at der findes to typer: uld og mikrofiber.

Skiundertøj af uld har den fordel, at det er rigtigt godt til at holde dig varm. Skal du fx gå en tur i naturen eller gå på arbejde om vinteren, er skiundertøj af uld det perfekte valg. Skal du derimod ud at træne eller være aktiv i naturen om vinteren, er skiundertøj af mikrofiber (eller andet syntetisk materiale) formentlig det bedste valg. Skiundertøj af mikrofiber har nemlig den fordel, at det er meget åndbart og svedtransporterende. Det har desuden en lav vægt og en høj fleksibilitet og egner sig derfor godt til løb. Til gengæld varmer skiundertøj af mikrofiber ikke lige så godt, som skiundertøj af uld. Skiundertøj af uld giver nemlig den bedste isolering og varme.

Der findes også skiundertøj til herre af andre materialer, som fx bomuld, silke og merinould samt skiundertøj som er lavet af en blanding af flere materialer.

Hos Dansk Outlet finder du både skiundertøj af uld og mikrofiber, så du er dækket ind, uanset hvad du skal.

Husk også det øvrige vintertøj

Selvom skiundertøj er fantastisk til at holde dig varm, er det ikke nok i sig selv, når det bliver rigtigt koldt. Når du skal ud i det koldt vejr er det vigtigt at du er godt klædt på fra top til tå. Husk derfor også en god jakke, evt. fleecejakke samt varme støvler. Husk også en god hue og et par gode handsker, så du undgår at fryse hænder og hoved.

Pleje af skiundertøj

Skiundertøj er typisk svedtransporterende, så der skal meget til før det kommer til at lugte. Efter en dag på pisten eller i bjergene kan det dog ikke helt undgås, at skiundertøjet ikke lugter af blomster, når du kommer hjem. Her er det vigtigt at du vasker det korrekt. Hvordan du skal vaske det, afhænger af skiundertøjets materiale. Er det af uld er det vigtigt at du vælger et uldprogram på vaskemaskinen og bruger et vaskemiddel som er beregnet til uldvask. Undgå desuden at bruge skyllemiddel, da det ødelægger ulden. Skiundertøj af mikrofiber er generelt lettere at vaske, da det ikke er så sart som uld. Desuden tørre mikrofiber markant hurtigere end uld.

Uanset hvilket materiale dit skiundertøj er lavet af, skal du sørge for at få luftet og tørret det grundigt, når du har brugt det. Du kan evt. overveje at skylle det i håndvasken inden du lægger det til vask.

Skal du på skiferie er det en rigtig god idé at have flere sæt skiundertøj med, så du altid har et sæt der er rent, mens det andet bliver vasket.

Det bedste er at vaske sit skiundertøj for sig selv, så det ikke kommer i karambolage med andet tøj, som kan risikere at skade det.