Regntøj

Ingen har tid til at være syge eller ikke kunne komme afsted pga. det spøgefulde danske vejr. Kom tør frem til både job, fritidsaktiviteter og aftaler med vennerne med billigt regntøj.

Vil du undgå våde fødder også? Så kig forbi vores kategori gummistøvler, så er du sikker på at nå tørskoet frem.

14 varer

pr. side
Stigende orden

14 varer

pr. side
Stigende orden

Billigt regntøj til mænd

I danmark regner det ca 180 dage om året, derfor gør vi det nemt for dig, ved altid at have et godt udvalg af regntøj til mænd, hvor du kan spar op til 50% på vores billige regntøj til mænd

I vores udvalg af regntøj til herre finder du mærker som KOPENHAKEN, Steenholt Male og Trespass, der alle laver regnjakker og regnbukser af en god kvalitet, der holder til de mange regnvejrsdage.

Vi har også et stort udvalg af regntøj til damer og regntøj til børn, så hele familien kan komme ud i den friske luft, lige meget hvad vejrudsigten siger. Dem har vi selvfølgelig også gummistøvler, så både konen/kæresten og ungerne kan komme tørskoet hjem.

Regnjakke til tilbudspriser

Alle bør eje mindst en god regnjakke i deres klædeskab. Den er praktisk, nem og smart at bruge som overgangsjakke i foråret og efteråret. Her på siden finde du flere lækre modeller, både i farver og i den klassiske sorte. Vi bestræber os efter altid have flere modeller, så du kan finde både lange og korte herre regnjakker hos os. 

Alle vores regnjakke har det til fælles at de er super billige og lavet i en god kvalitet, der holder år efter år. Vi sætter nemlig en dyd i, at du kan kommer tør til alt det, der gøre dig glad, hele året rundt, lige meget hvordan vejret er.

Regnbukser med elastik eller snøre?

Selvom de fleste nøjes med en regnjakke, vil du aldrig fortryde at købe et par regnbukser, især ikke til vores billige priser. Regnjakker holder nemlig ikke dine ben og lår tørre når du cykler eller går igennem regnen, og hvad er det vejr, hvis du alligevel er halvvåd når du når frem?

I vores udvalg af billige regnbukser finder du modeller som du kan bevæge dig i, både når du cykler, løber eller går. Vi har regnbukser både med elastik i livet og med snøre, så du kan få lige den type der matcher dig bedst. De fleste af vores modeller og har elastik ved anklerne, for ekstra sikkerhed.

Pasform i regntøj

Regntøj skal ikke bare være praktisk, men også have den rigtige pasform, imens du har en god bevægelighed og kan have dit tøj på indenunder. Dertil er det også vigtigt at din krop kan ånde i regntøjet, derfor er størstedelen af vores udvalg af regnjakker og regnbukser åndbare. På den måde undgår du at få den ubehagelige indelukkede følelse, som du nok kender fra børnehaven.

Vælg derfor altid regntøj ud af dit behov og om du synes det er behageligt at have på, eller får du det ikke brugt. Dertil kan det være en fordel at gå en størrelse op i regntøj, så du er sikker på, at du kan have en tyk trøje på indenunder. 

Vand og Vindafvisende regntøj

Regntøj bliver hurtigt dit ultimative go-to overtøj når det danske vejr svinger, derfor finder du i vores udvalg af billigt regntøj flere modeller der ikke kun er vandafvisende, men også vindafvisende. 

For dig betyder det, at du har lettere ved at holde på varmen, og ikke bliver kold i det våde tøj. Det er også derfor at de meste regntøj har en membran, som er et stykke tyndt stof i regntøjet, der sikre du ikke bliver våd efter længere tid i regnen.

Når man kigger på, hvor vandtæt regntøj er, kigger man på vandsøjletrykket, der som regel ligger mellem 3.000 mm og 15.000 mm for det meste regntøj. Vandsøjletryk er et udtryk for, hvor store mængder vand regntøjet kan tåle. Derfor kan regntøj med større vandsøjletryk klare længere tid i regnen, inden du bliver våd. Som udgangspunkt er en regnjakke med 3.000 mm vandsøjletryk helt fint til almindelig hverdagsbrug. Skal du i stedet på overlevelsestur og være ude i regnen flere dage i træk, vil det være at foretrække, at have regntøj med et vandsøjletryk på over 10.000 mm.

Ligesom vandtætheden måles i vandsøjletryk, måles åndbarheden i g/m2/24h, der er et udtryk for hvor mange gram sved (g) tøjet kan aflede pr m2 (m2) på 24 timer (24h). 

Størstedelen af regntøj har en åndbare hed mellem 3.000 og 10.000 g/m2/24h, som passer til de flestes behov.

Med tiden kan regntøjet blive slidt, derfor kan det være en god ide at genimprægnere det efter ca. et års brug, hvor du bruger det ca. en gang i ugen i gennemsnit.

Regntøj til herre i din outlet året rundt

Lige meget hvilken sæson vi er i, kan regntøj blive nødvendigt. 

I vores outlet kan du derfor altid finde flere modeller af billigt regntøj til herre. Vi har altid 30 dages prisgaranti, 365 dage returret og sikker levering på 2-4 hverdage.

For dig, betyder det, at du nemt og hurtigt kan få dit nye regntøj hjem, og få det i brug, uden at skulle bevæge dig ud i en butik. 

Skulle du dog gerne vil ud i butikkerne og kigge, men stadig ikke betale overpris, så kig forbi vores 30 Outlet butikker over hele Danmark.