Habitbukser

Mangler du et par lækre og behagelige habitbukser, men har ikke vildt mange penge at spendere på dem? Så er du kommet til det rette sted!

Her på siden finder du vores store udvalg af lækre jakkesæts bukser og habitbukser til tilbudspriser, hele året rundt! Mangle du også en habitjakke? Så har vi også det.

1 vare

pr. side
Stigende orden

1 vare

pr. side
Stigende orden

Danmarks billigste habitbukser

Velkommen til vores udvalg af Danmarks billigste habitbukser til mænd! Her på siden finder du flere forskellige styles af lækre habitbukser til dagene på kontoret og livets mange gode fester med besparelser helt op til 50%! 

Vi har med garanti et par, der matcher dine ønsker og behov til fulde.

Du ved sikkert, at det ikke er lige meget, hvordan dine habitbukserne sidder, eller hvilket materiale de er lavet af. I vores outlet shop finder du habitbukser, der er pæne, har et klassiske snit, og den nødvendige komfortable pasform. Nogle af vores habitbukser er med et helt klassisk snit i mørke farver, og andre har et mere casual og ungdommeligt snit. Så lige meget hvilken stilart og looks du er til, har vi et par habitbukser til billige penge til dig.

Kan du ikke få nok af billigt tøj? Så tag et kig forbi vores store udvalg af billige jeans og bukser til mænd til super lave priser!

Slim fit eller stretch i dine habitbukser?

Når du skal finde de helt rigtige habitbukser, der passer til dig, er det vigtigt at kigge på hvilke behov du har, buksernes pasform og hvad du skal bruge dem til.

Skal du f.eks. blot bruge dem til bryllup og konfirmationer to gange om året, kan du nemt vælge en af de mere stive modellen, men hvis du i stedet skal bruge dem til hverdag på kontoret kan du godt have brug for lidt mere stretch. Stretch er et strækbart materiale, som flere og flere begynder at lave habit- og jakkesæts bukser i. Det øger både komforten og giver et mere casual look. 

Lige meget hvilket materiale du vælger dine habitbukser i, er det altid vigtigt, at du vælgere et par, som sidder pænt på dig, og du føler dig godt tilpas i. 

Du skal blot find frem til, om du er til slim fit habitbukser, om de skal være i regular fit eller måske endda med vidde. Der findes også både højtajlede modeller og modeller med almindelig højde talje. Der er så mange forskellige lækre modeller, at vælge imellem!

Når du har fundet frem til hvilken type habitbuks der passer til dig, er det altid nemt at bestille flere i en anden farve eller variant.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse? Så tag et kig på vores størrelsesguide, det eneste du skal bruge er et målebånd, så finder du nemt og hurtigt den rette størrelse til dig.

Shop altid billige habitbukser hos Dansk Outlet!

Vi går altid efter, at du kan finde det billigste tøj hos os, både online og i vores fysiske butikker. Derfor behøver du ikke bruge flere timer på at lede nettet tyndt for at finde det bedste tilbud. Den klare vi for dig!

Og selvom du er vild med gode tilbud, så har vi også sørget for, at du altid får habitbukser i en god kvalitet hos os! Du finder bl.a. mærker som Carnét og Nero, som begge er kendt for deres gode pasform og kvalitet, til en super skarp pris. Så hvorfor betale fuld pris, når du har spare op til 50% hos os!

Måden vi altid holde så billige priser, er ved at opkøbe restvare, der ellers ikke ville blive brugt. Så det vil altså sige, at når du køber tøj hos Dansk Outlet spare du både penge og hjæpe med at få brugt de vare, som allerede er produceret.

Billige habitbukser til hverdag og fest

Mange unge mænd kan godt finde på at gå til bryllup eller andre fester i habitbukser og jakker med et mere casual og smart snit, end de ældre generationer. For dem er der ikke nødvendigvis den store forskel mellem habitbukser til hverdags- eller festbrug. For dem, der gerne vil have de helt klassiske sorte habitbukser til livets mere højtidelige begivenheder, har vi også et udvalg, der kan opfylde dette behov.

Med habitbukser kan du nemt klæde dig i en casual stil til en konfirmation, med en lækre og lidt mere frisk skjorte til og et flot bælte til.

Mens du hurtigt kan få det mere stilet look til et bryllup, ved at tilføje en mere enkle og ensfarvet skjorte og en blazere der matcher bukserne. Smid gerne et par lækre herre sko til, hvor farven matcher dit bælte for et gennemført outfit.

Brug også dine habitbukser til hverdag, til et cool look på kontoret. Tilføj en skjorte og rul ærmerne op til albuerne, for at give det et mere afslappet look.
På de mere uformelle arbejdspladser, kan du også let tage en ensfarvet T-shirt på til og et par fede sneakers - et sæt der også gør sig godt til en sjov bytur med drengene.

Pas godt på dine herre habitbukser

Efter en dags brug er vigtigt du lægger dine habitbukser rigtig sammen, så de ikke mister deres facon. Det er faktisk ret nemt. Fold habitbukserne på midten, og husk at tjekke at bukselinningen ikke bliver klemt skæv. Dette vil få dine habitbukser til at få sjusket ud. Hvis bukselinningen er blevet klemt skæv, skal det gøres om. 

Hvis du har god plads i klædeskabet, så kan du også blot hænge dem op på en bøjle med klemmer.

Prøv habitbukserne derhjemme!

Hos Dansk Outlet mener vi, at man altid skal kunne prøve tøjet på derhjemme, derfor har vi fri fragt på alle ordre over 399,- og gør det nemt for dig at returnere. Men vidste du, at du også kan vælge at afhente din ordre i en af vores 30 butikker? Det gør det nemt for dig, altid at kan få lige det du er på jagt efter til din garderobe.