Fleecetrøjer

Fleecetrøjer og fleecejakker til mænd og herre

Fleecetrøjer er både lækre at have på og ikke mindst praktiske. Se vores udvalg af billige fleecejakker og fleecetrøjer til mænd og herrer nedenfor.

34 varer

pr. side
Stigende orden

34 varer

pr. side
Stigende orden

Fleecetrøje til herre

Fleecetrøjer er både behagelige at have på og ikke mindst utrolig praktiske. Hvis du skal på vandretur, eller være aktiv i naturen på anden vis, er en fleecetrøje en absolut nødvendighed. En fleecetrøje er dog også rar at have, hvis du bare skal ud at gå en tur i køligt vejr.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af fleecetrøjer til herrer, som ikke kun er behagelige og praktiske, men også både moderigtige og smarte. Der er nemlig ingen der siger, at en fleecetrøje ikke kan være smart og moderigtig bare fordi den er praktisk.

Blandt vores store sortiment af herre fleecetrøjer, finder du modeller fra flere populære og anerkendte brands, som fx Blend, True North, ID, Steenholt, Kappa, Hurricane og mange flere. Fælles for dem alle er, at de fås til særdeles konkurrencedygtige priser.

Billige fleecetrøjer til herrer

Hvis du er på udkig efter en billig herre fleecetrøje, er du kommet til det helt rette sted. Hos Dansk Outlet forhandler vi nemlig kun billige fleecetrøjer, men fra anerkendte mærker, som har bevidst, at deres trøjer er i en kvalitet for sig. Du behøver derfor ikke bekymre dig om kvaliteten på din fleecetrøje, når du handler hos os, men kun om at finde en, som passer til din stil.

Fordele ved fleecetrøjer

Der er mange fordele ved at vælge en fleecetrøje fremfor en almindelig trøje eller en jakke – særligt hvis du skal være aktiv udenfor.

Udover at fleece er både blødt og behageligt at have på, er fleece også hydrofob. Hydrofob betyder, at materialet tørrer meget hurtigt og er varmeisolerende – også når det er vådt. Dette er selvsagt utrolig smart og anvendeligt, når man er ude i naturen i koldt og vådt vejr. Det er bl.a. en af de primære årsager til, at fleece ofte er det fortrukne valg, når man skal på vandretur.

En anden fordel ved fleece er, at det er åndbart, dvs. svendtransporterende. At fleece er svedtransporterende betyder, at det er i stand til at transportere sved hurtigt ud til overfladen så det fordamper. Derfor er fleece et ideelt valg hvis du skal være aktiv i naturen. Fleece er desuden næsten altid en del af den såkaldte 3-lagsteknik, som mange vandrer benytter sig af.

Derudover er fleece nemt at vedligeholde og vaske. I modsætning til mange andre materialer, er fleece hverken porøst eller sart og kan derfor sagtens vaskes sammen med dit øvrige tøj. Fleece kræver ingen særlige vaskeprogrammer eller andre hensyn.

Endelig er fleece et utroligt let materiale, hvilket – igen – understreger hvorfor fleecetrøjer er så optimale, når det kommer til udendørsaktiviteter.

Fleecetrøjen er både alsidig og praktisk

Uanset om du skal ud at klatre, cykle, løbe, vandre, gå en tur med hunden eller bare sidde udenfor på en kølig aften, kan du med fordel benytte dig af en fleecetrøje. En fleecetrøje er nemlig utrolig alsidig og kan bruges til lidt af det hele. Du kan således både have en fleecetrøje på som det yderste lag i stedet for en jakke, eller som det inderste eller mellemste lag med en jakke udenpå, til de lidt koldere dage.

Det gør fleecetrøjen til en både praktisk og alsidig beklædningsgenstand, og til et must-have i klædeskabet for alle, som af og til færdes udenfor.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af fleecetrøjer til mænd. Vi har bl.a. fleecetrøjer fra flere anerkendte outdoor-brands, som fx True North, og til priser, der er til at betale.

Smarte og moderigtige fleecetrøjer til herrer

Selvom det primære fokus med en fleecetrøje er, at den skal være praktisk og behagelig at have på, så må den naturligvis gerne være smart og moderigtig også. Og det er de fleecetrøjer, du finder hos Dansk Outlet. Uanset hvad du er til, finder du helt sikkert en fleecetrøje hos os, som falder i din smag. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af smarte og moderigtige fleecetrøjer.

Vi har både enkeltfarverede fleecetrøjer til dig, som er til det afdæmpede og tidløse look, og flerfarvede fleecetrøjer til dig, som gerne vil skille dig ud eller have en trøje, som springer lidt mere i øjnene. Vi har desuden fleecetrøjer i alle tænkelige farver og både med og uden forlommer. Endelig har vi også fleecetrøjer uden ærmer og uden lynlås samt fleecetrøjer i flere forskellige materialer.

Vi har med andre ord alle former for fleecetrøjer til herrer.

Hvilken fleecetrøje skal du vælge?

Den fleecetrøje, du skal vælge, afhænger fuldstændig af hvad du forventer at bruge den til. Skal du bruge din fleecetrøje som et mellemlag med fx en jakke udenpå, kan du med fordel vælge en af vores slim-fit fleecetrøjer. Skal du derimod bruge den som det yderste lag, kan du med fordel vælge en af vores tykkere modeller. Begge modeller er dog super praktiske uanset hvilke udendørsaktiviteter, du skal bruge dem til. Dit valg af fleecetrøje afhænger dog også af din personlige præference. Nogle kan godt lide, at fleecetrøjer er bløde og plyssede indeni, mens andre foretrækker at de er helt glatte på indersiden. Det er lidt smag og behag, hvad man er til, men begge modeller er yderst behagelige at have på – også i mange timer af gangen.

Uanset om du er til det ene eller det andet, finder du helt sikkert en model, som falder i din smag, i vores store sortiment.

Hvad er fleecetrøjer lavet af?

Fleecetrøjen er kendt for sin lette vægt, sin gode isolerende effekt og sin vandafvisende overflade. Men hvad er fleecetrøjer egentlig lavet af? Fleece er lavet af en særlige type plastik, som fx polyester, og er ofte fremstillet ved at anvende brugte plastikflasker. Det er faktisk muligt at finde fleecetrøjer, som er lavet af 100% genanvendte materialer. Fleece er derfor et godt valg, hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet.

Hos Dansk Outlet er langt de fleste af vores herre fleecetrøjer lavet af 100% polyester. Det betyder, at de har en høj kvalitet og er lette at vedligeholde. Mange af vores fleecetrøjer kan således både tåle høje temperaturer i vaskemaskinen samt tørretumbling. Læs dog altid vaskeanvisningen på det konkrete produkt.