Bukser og jeans

Billige bukser til mænd

Et klædeskab har brug for bukser, og billige bukser til mænd er at foretrække hvis det skal fyldes op. Vi kommer ikke uden om det faktum at en af de første ting en kvinde lægger mærke til ved en mand, er om han er velklædt. Dette har du nu mulighed for at blive, og til en meget overkommelig pris. Uanset hvilken stil du er til, om du er skater og til det mere baggy look, om du er bedst tilpas i et par jeans eller om du helst hopper i et par chinos er mulighederne mange.

Viser 1-36 af 192 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 192 produkter

pr. side
Stigende orden

Med et væld af bukser i forskellige typer og materialer i høj kvalitet så som bomuld, lærred og denim har du, fra kompetente producenter så som Solid og Carnét , rig mulighed for at finde et par smarte og velsiddende bukser som passer helt perfekt til dig og din foretrukne stil. Uanset om det så er billige bukser til fritid, fest eller job.

Herrejeans

Et par gode herrejeans er næsten uundværlige i enhver mands garderobe. Det der for snart 150 år siden startede som arbejdsbukser for de lavere sociale klasser, er nu for langt de fleste blevet til fast inventar. De er både tidløse og kan samtidig blive påvirket af tidens mode. Vi har nemlig været igennem faser, hvor herrejeans har været lavtaljede, så højtaljede. De skulle være løse, så skulle de være helt stramme. De har hængt ned over anklerne for senere at skulle rulles et godt stykke op på benet. Vi kan dog ikke komme uden om, at disse bukser har været på mode i generationer og nok også vil være på mode mange år endnu.

Netop derfor har vi hos Dansk Outlet naturligvis et stort udvalg af lækre og billige herrejeans i topkvalitet. Kvalitet er nemlig noget, vi går meget op i, foruden det at sørge for skarpe priser til vores kunder. Det kunne meget vel være her på siden, du finder dit næste par.

Hvis du helst vil prøve dine herrejeans på, er du dog også velkommen til at besøge en af vores mange butikker rundt om i landet.

Flere typer af herrejeans

Selvom de er gået fra at være bukser for arbejdsklassen til modetøj, er de stadig den dag i dag et godt valg, hvis man er ude efter slidstærke og behagelige bukser. Måske er det netop derfor, de endnu er så populære.

Hos Dansk Outlet har vi naturligvis også en del forskellige herrejeans i smarte styles. Du kan få forskellige modeller, blandt andet dem med stretch som er særdeles behagelige at gå i. Derudover kan du få dem i lækkert materiale, som gør dem endnu mere behagelige at have på. Så har vi selvfølgelig også forskellige pasforme som for eksempel:

Regular
Slim
Twister

Derudover får du dem i forskellige farver som:

Lyseblå
Mørkeblå
Sort
Grå

På den måde kan du med sikkerhed finde noget, der falder i din smag, og som vil passe i din garderobe.

Style dine herrejeans

Dine jeans kan også sagtens bruges til mange forskellige lejligheder. De er som bekendt gode til hverdagsbrug. De er enkle og stilrigtige og kan kombineres med en ganske almindelig T-shirt og derved udgøre et fint outfit.

Derudover bruger flere dem også i dag på kontoret, hvor der ellers tidligere har været en dresscode, som ikke tillod det. Det er forskelligt fra sted til sted, men du kan i dag mange steder gå på arbejde i dine jeans, hvis du for eksempel har en skjorte, en blazer, måske et slips og et par pæne sko, der passer til.

Derudover kan man også bruge sine herrejeans, når man skal i byen. Her afhænger det nok også lidt af anledninger, men du kan, ligesom hvis du arbejder på kontor, tage dine jeans på med en skjorte og så gå til fest.

Det er altså et par alsidige bukser, som du nemt kan bruge, men det ved du sikkert alt om, for mon ikke du allerede har et par jeans derhjemme.