Sko

Billige sko og støvler til mænd

Vi har et stort udvalg af flotte, behagelige og smarte sko til mænd i vores butik, og her kan du uden tvivl også finde et par lækre varme sko og støvler, som vil passe til resten af din garderobe. Vi har billige sko til herrer i god kvalitet. Tag et kig i vores katalog allerede i dag og find dine nye sko og støvler lige her.

17 varer

pr. side
Stigende orden

17 varer

pr. side
Stigende orden

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af herresko. I vores sortiment finder du både flotte sko til festen, praktiske støvler til vandreturen, behagelige sko til hverdag og moderne sko til den modebevidste mand – ja, kort sagt sko til enhver lejlighed. Og det bedste ved det hele er, at alle vores sko fås til særdeles konkurrencedygtige priser. Hos Dansk Outlet mener vi nemlig ikke, at gode produkter af høj kvalitet behøver koste meget. Tag derfor et kig i vores sortiment af billige sko og støvler til mænd, hvor du finder flere kendte mærker med prisgaranti.

Køb dine nye herresko eller støvler hos Dansk Outlet

Sko udgør en vigtig del af din beklædning. Hvad end du skal til gallafest, på vandretur eller i fitnesscenter, er det vigtigt, at du har de rigtige sko på. Derfor finder du et stort udvalg af herresko hos Dansk Outlet. Vi har sko til enhver lejlighed og til enhver stil – og så endda til nogen af de bedste priser på markedet.

Køb dine herresko hos Dansk Outlet, og få dine nye sko sendt direkte fra vores lager. Skulle det ske, at skoene ikke passer, kan du bytte dem ganske gratis i en af vores mange butikker. Du har hele 365 dages returret og får desuden fri fragt ved køb over 399,-.

Billige herrestøvler til vandreturen

Hvis du skal på vandretur, er det helt afgørende, at du har nogle gode sko, som passer rigtigt til dine fødder. De skal give god støtte, være behagelige og give dig et godt fodfæste så du kan stå fast i ujævnt eller kuperet terræn. Skal du på en længerevarende vandretur, er skoene noget af det første – hvis ikke dét første – du skal have styr på. Vi bruger nemlig vores fødder hele tiden, og der er ikke noget værre, end sko der klemmer eller gør ondt.

Du tænker måske, at gode herrestøvler til vandreturen lyder dyrt, men det behøver det nu slet ikke være. Hos Dansk Outlet finder du nemlig et stort udvalg af kvalitetsstøvler til mænd til konkurrencedygtige priser, som du kan bruge til vandreturen.

Husk også en god fleecetrøje og regntøj, når du skal ud i naturen.

Badesko til ferien

Hvis turen går til stranden, hvad enten det er i Danmark eller i udlandet, er badesko nærmest uundværlige. Badesko beskytter nemlig dine fødder mod genstande i vandet, som du ikke kan se. Derudover beskytter badesko også dine fødder mod svamp og fodvorter. Skal du til stranden, til poolen eller i svømmehallen, bør du derfor altid have et par badesko med.

Det er vigtigt, at du vælger nogle badesko af høj kvalitet, da der ikke er noget værre, end at komme til skade på ferien pga. dårlige badesko. Heldigvis behøver kvalitetsbadesko ikke koste en bondegård. Hos Dansk Outlet finder du nemlig et stort udvalg af billige badesko, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Sneakers til enhver lejlighed

Sneakers er mere populære end nogensinde før – og med god grund. Sneakers er nemlig utrolig alsidige og meget behagelige at have på. Du kan ret beset bruge sneakers til alle lejligheder, lige fra fest til hverdag til træning. Hvis du ikke allerede har et par sneakers i dit klædeskab, bør du derfor få det.

Herresko i form af sneakers passer perfekt til både cardigans, poloshirts, blazere og habitjakker – ja, groft sagt alt. Et par klassiske hvide eller sorte sneakers passer eksempelvis godt til alle outfit, og får din stil til at se velovervejet ud, selvom den måske ikke nødvendigvis er det. 

Et par flotte sneakers er derfor et must-have i klædeskabet for alle mænd. Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af flotte sneakers til priser, hvor alle kan være med.

Sæt fødderne fri med sandaler

Når man taler om herresko, må man ikke glemme sandaler. Sandaler er fantastiske om sommeren, men kan reelt bruges året rundt.

Når foråret og sommeren nærmer sig, og der bliver skruet op for temperaturen, er det naturligt for mange at stikke fødderne i et par sandaler. Og det er der flere gode grunde til. Når temperaturen stiger, sveder vi, og her er det rart at have nogle sko, som er luftige og hvor fødderne kan ånde – og det kan de i sandaler. Mange beskriver dét at have sandaler på, som en følelse af frihed.

Sørg derfor for at du altid har et par sandaler, som du kan tage med på ferien, når turen går sydpå til de varmere breddegrader. Sandaler er dog også gode når du bare skal slentre rundt i haven eller slappe af på terrassen.

Sandaler kan også bruges til let vandring, fx hvis du er på storbyferie. Skal du ud i bakket eller kuperet terræn, anbefales det dog at bruge deciderede vandresko- eller støvler. Men til hverdagsbrug eller let vandring er sandaler perfekte.

Praktiske gardenclogs til både inde- og udebrug

Clogs, crocs eller crogs. Kært barn har mange navne. Uanset hvad man vælger at kalde dem, er clogs en yderst praktiske sko, som kan bruges både inde og ude. Clogs er nemme at træde ned i, når man lige skal bruge dem, og er faktisk overraskende behagelige at have på – også i længere tid. Du kan bruge clogs når du laver havearbejde, eller hvis du lige skal et hurtigt smut ud, og ikke gider stå og snøre dine almindelige sko. 

Clogs er på mange måder en form for moderne træsko. De er bygget solidt med et rustikt udseende og fås i en lang række varianter og farver. Engang var det sådan, at træsko udelukkende var noget, man brugte til praktisk arbejde, men sådan er det ikke længere med clogs. Clogs er sågar gået hen og blevet helt moderne, og det er ikke længere usædvanligt at have clogs på når man er ude at handle eller laver andre ærinder inde i byen.

Mange bruger clogs på deres arbejde, fx i sundhedssektoren eller andre typer arbejde hvor man går meget, og det siger noget om, hvor både praktisk og behagelig en sko det er. Mangler du et par alsidige og praktiske herresko, er clogs derfor et oplagt valg.

Husk, at vi naturligvis også har et stort sortiment af fodtøj til kvinder.