Tørklæder

Billige halstørklæder til mænd

Uanset hvilken jakke eller frakke du bærer i den kolde tid, er et billigt halstørklæde en ekstra måde at holde sig varm på, og samtidig tilføje en smart detalje til dit look. Hos Dansk Outlet har vi halstørklæder i mange forskellige varianter til meget overkommelige priser. Der er et stort udvalg at vælge imellem i mange forskellige farver og designs i en høj kvalitet. Det er altså stor mulighed for at også du kan finde et halstørklæde, der passer til lige netop dig og din ønskede stil, blandt de mange forskellige billige halstørklæder til salg hos Dansk Outlet.

7 varer

pr. side
Stigende orden

7 varer

pr. side
Stigende orden

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af flotte halstørklæder til mænd i høj kvalitet, som både kan holde dig varm i de kolde dage, og løfte dit look til helt nye højder. Til trods for at alle vores halstørklæder kommer fra populære og anerkendte brands som fx True North, Blend og Carnét, kan du få dem til særdeles attraktive priser.

Halstørklæder i forskellige typer stof

Halstørklæder fås i mange forskellige slags stof. Og stoffet er ikke helt ligegyldigt, når du skal vælge dit halstørklæde. Det er nemlig stoffer der afgør teksturen, vægten og hvor godt halstørklædet holder dig varm.

Polyester

Polyester er et yderst funktionelt stof, da det både er vandafvisende, strygefrit og slidstærkt. Derudover har polyester en god evne til at holde på farven – selv efter mange vaske. Rigtig mange halstørklæder er derfor lavet af polyester eller af en polyesterblanding. Hos Dansk Outlet finder du flere halstørklæder i polyester, som kan holde til mange vintre.

Bomuld

Bomuld er et andet populært stof, når det gælder halstørklæder. En af fordelene ved bomuld er bl.a. at det er åndbart. Det betyder, at du ikke bliver svedig rundt om halsen, når du har dit bomuldshalstørklæde på. Bomuld er desuden både slidstærkt og nemt at holde ren.

Akryl

Akryl er et syntetisk materiale, som minder meget om bomuld. Akryl er dejlig blødt og giver en god varme. Derudover er akryl hurtigt til at tørre, hvis det skulle blive vådt. Derfor er akryl ligeledes et godt valg, hvis du er på udkig efter et nyt halstørklæde. Hos Dansk Outlet finder du naturligvis også halstørklæder i akryl.

Fleece

Fleece er meget velegnet til kølige vejrforhold og fysisk aktivitet. Et fleecehalstørklæde er derfor et oplagt valg, hvis du er på udkig efter et halstørklæde som du kan have på til løbeturen om vinteren eller om efteråret. Hos Dansk Outlet finder du flere forskellige fleecehalstørklæder fra bl.a. True North.

Halstørklædet er en nødvendighed i den kolde tid

Et halstørklæde er på mange måder en af de ting, mange vil mene er en nødvendighed, for at komme helskindet gennem vinteren. Uanset hvilken jakke eller frakke du har på i den kolde tid, er et halstørklæde en god måde at holde sig ekstra varm på.

Et halstørklæde er dog meget mere, end noget, der bare skal holde dig varm. Et halstørklæde tilfører nemlig også en smart detalje til dit look. Særligt når det kommer til mænd, er halstørklæder blevet meget mere end blot et spørgsmål om at holde sig varm. Det er blevet et essentielt tilbehør, som tilfører lidt ekstra krydderi til din stil. Og med de mange forskellige varianter og designs der findes, har du mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg, alt efter hvilket halstørklæde du vælger.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billige halstørklæder til mænd. Vi har halstørklæder i mange forskellige farver og typer, så du finder helt sikkert et, som falder i din smag og passer til din stil.

Flotte ensfarvede halstørklæder til mænd

Alle beklædningsgenstande har deres egne klassikere. Og når det kommer til halstørklæder til mænd, er det helt klart de ensfarvede. Ensfarvede halstørklæder til mænd er nemlig både enkle, stilrene og tidløse. Med et ensfarvet halstørklæde går du med andre ord aldrig galt i byen.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af ensfarvede halstørklæder til mænd. Du kan bl.a. vælge mellem halstørklæder i:

  • Sort
  • Grå
  • Mørkegrå
  • Navy / mørkeblå
  • Armygrøn
  • Orange
  • Brun
  • Lilla
  • Rød

Foruden det store udvalg af farver, fører vi også halstørklæder til mænd i forskellige materialer, som fx akryl, polyester og fleece samt forskellige blandingsmaterialer. Alle vores halstørklæder, uanset farve eller materiale, fås til yderst konkurrencedygtige priser.

Sådan binder du et halstørklæde

Hvis dit halstørklæde skal sidde pænt og samtidig holde dig ordentligt varm, er det vigtigt at det er bundet korrekt.

Den nemmeste måde at binde et halstørklæde på, er ved at lave en helt almindelig knude. Alternativt, hvis det skal være lidt flottere, kan du lave en såkaldt ”windsor-knude”. For at binde en windsor-knude skal du folde tørklædet på midten og derefter binde en almindelig knude. Herefter tager du den venstre ende af tørklædet og vinkler den rundt om den højre ende. Til sidst trækker du i begge ender at tørklædet, indtil det er tilpas stramt.

Der er dog mange måder at binde et tørklæde på, og der er ikke nogen måde, som er mere rigtig end andre. Eksperimentér lidt med det og find den måde, du bedst kan lide.

Halsedisse eller halstørklæde?

Hvis du ikke orker bøvlet med at binde dit halstørklæde, kan du også bare vælge en halsedisse. En halsedisse giver samme gode beskyttelse om din hals og nakke, som et halstørklæde. Men i modsætning til et halstørklæde, skal en halsedisse ikke bindes, men trækkes i stedet over hovedet og ned omkring halsen. Foruden at være nem at tage på, har en halsedisse også den fordel, at den ikke fylder lige så meget som et halstørklæde. Du risikerer derfor ikke, at den kommer i karambolage med din jakke eller frakke, når du har den på.

Hos Dansk Outlet har vi også et stort udvalg af billige halsedisser fra bl.a. True North og Carnét i flere forskellige farver og varianter.

Køb dit halstørklæde online hos Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billige halstørklæder til mænd. Mange af vores halstørklæder og halsedisser kan bæres af både mænd og kvinder. I denne kategori har vi dog samlet alle de halstørklæder, som vi mener er bedst egnede til mænd.

Vi har forsøgt at samle et så bredt udvalg som muligt, så der er noget for enhver smag. Vi udvider og opdaterer løbende vores sortiment, så hold øje med vores hjemmeside, hvor du altid finder de nyeste trends fra nogle af de mest populære brands. Så uanset hvad du er til, har vi helt sikkert en model, som falder i din smag.

Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du altid meget velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores butikker.