Slipsenåle og manchetknapper

En slipsenål er et smykke, som enhver mand, der ønsker at fremstå velklædt, bør eje. En slipsenål er på mange måder prikken over i’et, som fuldender looket. Kombineret med fx en lommeklud, er en slipsenål et smykke som får dig til at skille dig ud fra mængden, og fremstå lidt skarpere klædt, end alle de andre mænd. Det er nemlig ofte den lille detalje, som i virkeligheden gør den helt store forskel.

En slipsenål er dog ikke udelukkende til pynt, men tjener også et rent praktisk formål - nemlig at holde dit slips fast.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af flotte slipsenåle, til priser, hvor alle kan være med.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad er formålet med en slipsenål?

Mange tror, at en slipsenål udelukkende er en pyntegenstand uden noget reelt praktisk formål. Men det er ikke helt rigtigt. Ganske vist er en slipsenål et yderst nydeligt smykke, men en slipsenål tjener nu også et praktisk formål.

En slipsenål sørger nemlig for at holde slipset på plads, så det ikke blafrer i vinden eller lige pludselig ender nede i maden, når du læner dig forover.

Slipsenålen er et klassisk, traditionelt smykke som har været anvendt siden starten af 1900-tallet. Dengang blev slipsenålen bl.a. brugt til at udtrykke hvem man var, ved at slipsenålen havde en bestemt farve eller udseende, alt efter hvor man arbejdede eller hvilken familie, man var en del af. Dette er dog sjældent brugt i dag, omend man dog stadig godt kan få slipsenåle, som har en særlig betydning, eller symboliserer noget bestemt. En slipsenål kan på den måde være med til at fortælle noget om, hvem du er.

En tidløs vinder til mange år

Slipsenåle anvendes ofte til særlige anledninger som fx bryllup, rund fødselsdag eller lignende. Det smarte ved slipsenålen er, at den er tidløs. Slipsenålen ser ud i dag, som den har set ud i over hundrede år. Den har næsten ikke ændres sig. Og det er der en god grund til – den er nemlig perfekt, som den er. Det betyder, at det ikke er et smykke, du skal udskifte særligt ofte. Når du køber en slipsenål, kan du forvente at bruge den i mange år frem – rigtig mange år. Du behøver ikke skifte den, fordi moden ændrer sig.

Hvis du køber din slipsenål hos Dansk Outlet, får du desuden en slipsenål i høj kvalitet, som kan holde i adskillige år. Du får tilmed en lille fin æske, som du kan opbevare den i, så den ikke bliver væk, og så du altid ved, hvor du har den, når du skal bruge den. På trods af, at alle vores slipsenåle er lavet af kvalitetsmaterialer, får du dem til yderst konkurrencedygtige priser.

Slipsenåle til særlige begivenheder

Slipsenåle er særligt velegnede til særlige begivenheder, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Du kan dog også sagtens tage din slipsenål på til mindre formelle anledninger, hvis du ønsker at skille dig lidt ud, eller bare se ekstra godt ud. Det eneste det reelt kræver, for at have en slipsenål på, er et slips. Her placeres slipsenålen lige under brystet, ca. mellem den tredje og fjerde skjorteknap oppe fra. Du behøver ikke spekulere i, hvilket slags slips du har på, da slipsenåle passer til alle slags slips, uanset hvilket materiale, de er lavet af. En slipsenål ser desuden godt ud uanset farven og mønsteret på slipset.

Den eneste begivenhed, hvor man har slips på, hvor en slipsenål ikke altid er passende, er til en begravelse. Det skyldes, at man til en begravelse har slips på af respekt for den afdøde – ikke for at se pæn ud. Bortset fra det, kan du bære din slipsenål til alle tænkelige begivenheder, hvor du har slips på. Har du et arbejde, hvor du har slips på, kan du sågar tage slipsenålen på der.

Hvilken slipsenål skal jeg vælge?

Slipsenåle i sølv er de mest almindelige. Det er den type, der er mest alsidige og passer til langt de fleste skjorter og til langt de fleste begivenheder. Med en slipsenål i sølv, går du aldrig helt galt i byen.

Hos Dansk Outlet finder du flere forskellige slipsenåle i sølv. Vi har både slipsenåle i sølv med blank overflade, med tern og med mat overflade. Du finder derfor helt sikkert en slipsenål, som falder i din smag.

Slipsenåle i guld er dog også meget populære, og passer ligeledes til det meste. Endelig er slipsenåle med forskellige motiver meget populære, da de kan fortælle noget om, hvem man er. Det kan fx være en slipsenål formet som en fiskekrog, hvis man er glad for at fiske, eller en slipsenål med en lille golfbold i, hvis man går meget op i golf. På den måde kan man personliggøre sin slipsenål.

En god tommelfingerregel, når du skal vælge slipsenål, er, at vælge en, som passer til dit outfit. Har du fx et sølvfarvet bælte, ur eller armbånd på, kan du med fordel vælge en sølvfarvet slipsenål for at matche resten. Og det samme gælder hvis du har accessoires i guld eller en anden farve.

Stort udvalg af billige slipsenåle

En slipsenål er et must-have for enhver mand. Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billige slipsenåle. Vi har helt sikkert en model, som passer til din smag og stil. Når du køber en slipsenål hos os online, får du den leveret gratis til en af vores mange butikker i hele landet. Her kan du desuden også bytte den, hvis den ikke faldt i din smag. Du kan bytte den i helt op til 365 dage.

Alle vores slipsenåle er af god kvalitet fra anerkendte brands, men fås alligevel til konkurrencedygtige priser. Det skyldes, at vi altid køber stort ind, så vi kan tilbyde dig den bedste pris på markedet. Og vi står ved vores ord. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du skulle finde en tilsvarende vare til en bedre pris et andet sted, så matcher vi prisen uden tøven. Det er din garanti for en god handel.