Slips og butterflies

Slips og butterfly til herre og mænd

Vi har et kæmpe udvalg i billige slips og butterflies, der helt sikkert passer til din smag. Om du vil matche det med dit jakkesæt eller bare være lidt ekstra fin i tøjet en dag, så kan du sikker finde en butterfly eller et slips i vores udvalg der vil passe dig. Hvis du er på udkig efter farvede slips har vi en lang række designs såvel som ren farvede slips og selvfølgelige klassiske sorte slips, også i forkellige designs. Vores udvalg i butterflies er også stort med forskellige farvede butterflies med mønstre og flere forskellige former for stribede og prikkede butterflies.

2 varer

pr. side
Stigende orden

2 varer

pr. side
Stigende orden

En velklædt mand med et flot slips eller en flot butterfly går aldrig af mode. Et slips eller en butterfly er på mange måder prikken over i’et, som fuldender looket. Man ser lidt mere skarp ud, når man har et slips eller en butterfly på – man er med andre ord klar til at erobre verden. Mange mener derfor, at et slips eller en bufferfly er det vigtigste tilbehør for mænd, når man skal ud i byen og klædes fint på.

Et flot slips eller en flot butterfly behøver heldigvis ikke være dyr. Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg i forskellige farver og designs – og til priser, der er til at betale. Til ethvert slips og butterfly hører naturligvis en fin skjorte.

Slips eller butterfly – hvad skal du vælge?

Skal du have et slips eller en butterfly på? Og i hvilke sammenhænge er det ene mere velegnet end det andet? Det er spørgsmål, som mange mænd stiller sig selv. Men faktisk behøver det slet ikke være så avanceret. I bund og grund kan du have begge dele på – så længe det ikke er på samme tid. Der er ikke nogen regler for, hvilke anledninger et slips er fortrukket fremfor en butterfly eller omvendt.

Dog er der alligevel nogle tendenser, som man kan vælge at følge, hvis man har lyst. Her er butterfly typisk en pyntegenstand, som man tager på til de lidt finere begivenheder. En butterfly er sjældent set til en fest – her er et slips mere velegnet. Det skyldes, at en butterfly gør sig utrolig godt sammen med en meget pæn beklædning som fx blazere og habitjakker eller en smoking, mens et slips derimod sagtens bare kan benyttes til en almindelig skjorte, hvis man ønsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Et slips er heller ikke ualmindeligt i forretningssammenhæng, hvor man inden for mange brancher altid møder op iført et slips. Omvendt er det yderst sjældent man ser, at folk møder op på kontoret med en butterfly.

Hvis vi kort skal opsummere, hvornår du som hovedregel skal bruge et slips og hvornår du skal bruge en butterfly, vil det være som følger:

  • Kjole og hvidt: Butterfly (gerne hvid)
  • Smoking: Butterfly (gerne sort)
  • Jakkesæt / blazer: Slips (valgfri farve, men sort eller mørkeblå gør sig godt til det meste)
  • Hverdagsskjorte: Slips

Derfor skal du bruge et slips

Et slips er en rigtig god måde at tilføje farve, mønster og et personligt præg til fx en ensfarvet skjorte eller en habitjakke/blazer. Et almindeligt sort eller blåt jakkesæt kan hurtigt blive lidt kedeligt og ensformigt at se på. Her kan et slips være lige præcis dét der gør, at du skiller dig ud, og får sat et personligt præg på en ellers ret anonym uniform.

Det kan også være lige præcis dén beklædningsgenstand der gør, at du ser lidt mere stilren og fornem ud. Er du eksempelvis iført en hvid skjorte på arbejde, vil du ved at tilføje et slips fremstå endnu mere elegant. Det er med andre ord en nem og hurtig måde, at løfte dit look på.

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af slips. Vi har dem i forskellige farver, former og designs. Vi har således både slips som er ensfarvet, ternet eller med striber. Du finder derfor helt sikkert et, som matcher din stil og falder i din smag.

Skil dig ud med en butterfly

Hvis du skal til en fin fest eller en anden formel begivenhed, tager du formentlig ofte et slips på – ligesom de fleste andre mænd. Men hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden, kan du med fordel tage en butterfly på i stedet. En sort eller hvid butterfly gør sig godt til stort set alle slags jakkesæt, blazere og smokings samt alle typer begivenheder – særligt de lidt mere formelle. En farvet butterfly, som fx i rød eller blå, gør sig godt til lidt mere festlige og sjove begivenheder.

Selvbinder eller færdigbundne butterflys?

Butterflys fås både som selvbinder og som færdigbundne. Mange mener, at de selvbudne altid er flottest, men det behøver nu ikke være tilfældet. En færdigbundet butterfly kan også være rigtig flot og så er den meget nemmere at have med at gøre – særligt hvis man ikke er helt skarp på, hvordan en butterfly skal bindes.

Hos Dansk Outlet finder du både butterflys i sort og hvid til de formelle begivenheder samt butterflys i forskellige farver til de lidt mere festlige sammenkomster. Fælles for dem alle er, at de er i god kvalitet og fås til yderst konkurrencedygtige priser.

Den korte fortælling om slips og butterflys historie

Historien om slipset går langt tilbage i historien – helt tilbage til kort tid efter Kirsti fødsel. Dengang blev slipset primært anvendt som en beskyttelse mod kulden og som lommetørklæde. Efterfølgende begyndte kroatiske soldater at bruge dem i krigen, så man bedre kunne identificere dem. Dernæst blev det spredt til resten af Europa, som hurtigt blev populært blandt de højere klasser.

Butterflyen er ren videreudvikling af kravatten/slipset, som først og fremmest blev anvendt til at kunne holde sammen på skjortekraven. I den senere tid til en fin beklædningsgenstand.

Husk slipsenålen

Når har gjort dig umage for at se godt ud, fundet slipset frem og bundet det, så er det synd, hvis det sidder og blafrer rundt. Husk derfor slipsenålen! En slipsenål er ikke kun til af æstetiske grunde, men tjener også et praktisk formål. Den hjælper nemlig med at holde slipset på plads, så du står knivskarpt hele aftenen.

En slipsenål er en pæn og stilfuld måde at sikre, at dit slips bliver, hvor det skal. Dermed undgår du at det blafrer rundt i vinden og at det lige pludselig ender nede i maden, når du bukker dig eller læner dig forover. Derudover ser en slipsenål bare utroligt godt ud.  Den flade nål er den mest almindelig, og den som bruges af flest. Den glider nemt indover dit slips og din skjorte, så dit slips sidder hvor det skal, hele aftenen.