Herretøj

Billigt herretøj og mandetøj outlet online

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billigt herretøj. Jakker, bluser, jeans og andet herretøj. Vi fører flere kendte mærker - bl.a. Solid, Carnét, Blend, ID og mange flere. Vi har mange forskellige designs fra diverse brands og vi er sikre på, at vi har noget flot tøj, som vil passe godt til dig. Billige priser på alt vores tøj er noget, som vi lægger stor vægt på, og vi ønsker at vores kunder får de bedste priser på vores varer. Derfor arbejder vi benhårdt på at få lave priser fra vores leverandører, så vi kan udbyde det billigste tøj muligt.

Viser 1-36 af 2348 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 2348 produkter

pr. side
Stigende orden

Billigt herretøj fra Dansk Outlet

Vi har i flere år solgt billigt baby- og børnetøj under navnet Kidswear. I april 2011 startede vi så også med salg af billigt dametøj, hvorfor vi skiftede navn til Dansk Outlet. Senest er vores afdeling med billigt herretøj så også kommet på benene.

Med salg af både baby- børnetøj, dametøj og herretøj, skulle det nu være muligt at handle tøj til hele familien i én og samme shop - nemmere bliver det ikke!

HUSK: Vi opdaterer siden løbende med nyt herretøj - billigt herretøj naturligvis!

Dansk Outlet har et stort udvalg i forskellige typer herretøj - til overkroppen har vi jakker, frakker, smokinger, blazere, bluser, sweatshirts, skjorter, t-shirts og poloer. Alle kategorier med klart det billigste herretøj du kan finde på internettet.

Til underkroppen har vi selvfølgelig bukser, jeans, shorts, nattøj, morgenkåber, undertøj, boxershorts og strømper. Der ligger et stort udvalg i tøj til mænd i hver kategori. Du kan bruge venstre sidemenu til at lede rundt.

Vi har også en lang række tilbehør til mænd i form af halstørklæder, handsker, sko, støvler, caps og huer samt håndklæder og tasker. Du finder også en sektion med sportstøj til mænd, samt et udvalg i basistøj, hvis du lige skal have de basale klæder.

Tøj til store mænd

Vi har startet en ny sektion op på Dansk Outlet, hvor du kan købe tøj til mænd i de store størrelser. Bare fordi du er stor af størrelse, skal du jo ikke gå glip af alt det billige herretøj. Derfor har vi nu samlet de store størrelser i et par kategorier.

Du finder bluser og sweatshirts til store mænd, jakker der kommer i XL og større, polo'er med masser af plads, skjorter der ikke skal specialsyes og smarte shorts til store mænd. Så der er ingen undskyldning for ikke at have tøj der ser smart og trendy ud, bare fordi du er en mand stor af størrelse.

Det mest populære herretøj

Herrebukser

Vores mest populære sektioner af herretøj er klart vores herrebukser. Der kan du finde jeans helt ned til 250 kroner, hvilket endda er populære mærker som Solid, Blend og Link.

Skitøjet til mænd

Skitøj er ofte en meget stor udskrivning når du skal på skiferie. Det kan vi hjælpe dig med. Vores sektion af skitøj til herre bliver hele tiden større, og du kan spare massevis af penge på at købe tøjet her og i stedet bruge pengene på det der virkelig betyder noget - afterski baren.

Herreskjorter

Den største kategori i herreafdelingen er vores skjorter. Du kan finde mere end 100 forskellige skjorter og der er faktisk så billige herreskjorter, at du kan finde dem til 50 kroner. Der er også flere herreskjorter, hvor vi kører køb 2 for kun 300 kroner. Der er populære mærker som Carnét, Storm og Seven Seas. Det er lige fra stribet, ternet til ensfarvede, mønstrede og flower power motiver.

Herresko

Du finder et stort udvalg af herresko, som går rigtig fint til alt det andet herretøj vi har. Der er klassiske sorte sko til det pæne tøj og smarte sneakers og Converse sko til dagligdagen. Der er herresko helt ned til 100 kroner for et par. Det kan du ikke finde mange andre steder på nettet.

Du finder hele vores udvalg i herretøj i menuen til venstre. Husk at vi hver eneste dag fylder nyt tøj til mænd ind i shoppen, så kom gerne tilbage og tag et kig på nyhederne. Den kategori finder du øverst til venstre.