Gratis fragtVed køb over 599 DKK*
2-4 dages leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage
Nye varerHver dag hele året
23 butikkeri hele Danmark

Er du på udkig efter billigt tøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor udvalget rummer stærke mærker og nye varer hver uge? Ja, så er der ingen undskyldning for ikke at slå et smut forbi Dansk Outlet Langeskov.

Her er der virkeligt muligheder for at gøre en god handel, og vores stærke sortiment er fordelt på hylder i vores 3000 m2 store butik, der således er Fyns største outlet-butik.

Når vi siger, at udvalget er stort, så mener vi det virkelig, og vi har som erklæret mål at gøre det muligt for hele familien at handle på samme tid og sted. Vi byder således hele familien Danmark velkommen med lovning på, at I finder alt lige fra baby- og børnetøj samt til herre og damer.

Vi sælger mode, som alle har råd til, og det er på den måde, at vi skiller os ud fra vores konkurrenter.
Vi har et stort udvalg af basis varer, men også altid masser af topaktuelle mærkevarer. Du sparer altid fra 40-80% i forhold til normal butikspris!

Samtidig står vi altid klar med en varm modtagelse og en faglig kompetent rådgivning, så du som kunde altid føler dig tryg i vores butik.

Men i Dansk Outlet Langeskov er vi andet og mere end billigt tøj og sko. Vores faguddannede skrædder reparerer og omformer alle varer. Det samme gør sig i øvrig gældende, selvom varerne ikke er købt hos os. Også her kører vi selvfølgelig med outlet-priser.

Når du nu alligevel er på shopping i Dansk Outlet, så kig da ind i vores afdeling Ind & Find. Her er der ikke kjoler og cardigans på hylderne, men derimod alverdens hverdagsprodukter til typisk 10, 20 eller 30 kroner.

Med beliggenhed tæt på motorvejsafkørsel 47 Langeskov er det ingen sag at gøre en god handel - uanset hvorfra du kommer.

Butikken er ejet af Mia Svendsen, som har overtaget butikken fra sin far Benny Svendsen. Vi ses i Dansk Outlet Langeskov.

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 17.00
Søndag 10.00 - 17.00

 

*Åbent alle helligdage undtagen 24, 25 og 26 december samt 1 januar. 

Kontakt

Dansk Outlet Langeskov
Håndværkervej 1
5550 Langeskov

Tlf: 92 44 67 27
langeskov@danskoutlet.dk

 


Langeskov

Top