Jakker og overtøj

Køb jakker til store piger, kvinder og damer

Vejret i Danmark er meget omskifteligt. Derfor er det vigtigt med den rigtige overtøjsgarderobe. Udvalget inden for jakker i store størrelser er i løbet af de sidste år blevet større. Flere modemærker producerer i dag plus size jakker i lækker kvalitet og designs. Det er vigtigt, at jakken passer til din kropstype, personlige stil, fremhæver dine kvindelige former på bedst mulig vis og er behagelig at have på. Når du køber en plus size jakke, er den designet til kvinder med former. Det er derfor nemmere for dig at finde en jakke i den rigtige størrelse, materialer og design, som
matcher din figur.

Viser 1-36 af 88 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 88 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Plus size jakker til enhver lejlighed

Det er nødvendigt, at du køber en jakke, som passer til årstiden. Køb en let jakke til de kølige sommeraftener, en vindjakke til det blæsende efterårsvejr og en overgangsjakke, når foråret melder sin ankomst. I de kolde vintermåneder kan du vælge mellem varme forede jakker, uldjakker eller parkaer. Derudover kan du købe jakker, der passer til enhver lejlighed. Skal du på date eller i byen med vennerne, kan du med fordel vælge en bolero, som fremhæver din kjole Du kan også vælge den klassiske blazer, som du kan kombinere med afslappede jeans, nederdel eller elegante sorte bukser. Til hverdagsaktiviteterne kan du købe en cowboyjakke. Den er praktisk og passer til resten af din garderobe. Du kan også vælge mellem parkaer, trenchcoats og cotton coats. Cotton coats har et bælte om livet, som fremhæver din figur. Valgmulighederne er mange. Det handler om at finde den perfekte jakke til din kropstype, smag og stil, som er behagelig at have på. Kombiner dine jakker med en lækker taske, som matcher din stil.

Find den perfekte jakke til din kropstype

Vi sælger jakker, som matcher årstiden, og som du kan bruge til de fleste lejligheder. Vores jakker er moderigtige, elegante og behagelige at have på. Du køber jakker i lækker kvalitet til billige penge. Vi har et stort udvalg af jakker i flotte farver, designs og som passer til din kropstype. Vi forhandler kvalitetsmærker, der har erfaring med at producere tøj i store størrelser. Det betyder, at du kan købe stilrigtige, enkle jakker med en god pasform fra størrelse 42/44 til størrelse 54/56 til en fast lav pris.