Badetøj

Bliv sommerklar i lækkert badetøj til markeds bedste priser!

Tag på udkig i vores brede sortiment af badedragter, bikinier og strandtøj - og kan du ikke få nok summer vibes, så kig forbi vores udvalg af sandaler og ballerinaer og accessories. Her finder du med sikkerhed flere skønne favoritter!

12 varer

pr. side
Stigende orden

12 varer

pr. side
Stigende orden

Badetøj til damer

Leder du efter en lækker bikini eller en flot badedragt? Så er du kommet til det helt rette sted! 

Vi har et stort udvalg af billigt badetøj i forskellige størrelser, designs og former, så du helt sikkert kan finde en, der matcher dine behov og ønsker! Hos Dansk Outlet har vi fokus på flot badetøj og strandtøj til fornuftige priser, som alle kan være med på. 

Summer vibes året rundt!

Du må aldrig gå ned på badetøj! Derfor sørger vi altid for, at have et bredt udvalg af forskellige badedragter og bikinier på vores webshop. Prisen holder vi i bund, så du kan få råd til mere end et sæt badetøj, for det ved vi jo alle ikke er nok! 

Her på siden finde du hele vores udvalg, hvor der er lige fra den klassiske badedragt til den flotte bikini der sidder godt. Du finder også en bred palette af modeller, farver, mønster og størrelser.

Billige badedragter til enhver smag

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige typer badedragter, du kan få alt lige fra den sporty til den feminine til den mere sensuelle. Hos Dansk Outlet finder du forskellige modeller i designs, der passer til dit look. 

Du finder bla. badedragter med dybe og høje rygudskæring, dybe og høje front udskæring og badedragter med bøjler. For dig betyder det, at du kan finde lige den, som du synes mest behagelig.

Brug filtreringen i venstre siden, til at finde lige præcis den model du leder efter. 

Dog har alle vores badedragter det til fælles, at de alle er til en super skarp og billig pris! Vi har nemlig 30 dages prisgaranti, for dig betyder det, at hvis køber du en vare, som sættes yderligere ned indenfor 30 dage, kan du få differencen udbetalt eller tilbageført til dit betalingskort.

Bikinier til outlet priser

Vi bliver aldrig trætte af bikinier til billige penge.  Det betyder nemlig ofte, at vi kan få flere! Du kan mix og match alle dine bikinier med hinanden, så dit strand outfit aldrig bliver kedeligt. 

Vi bestræber os altid efter at have et bredt udvalg af forskellige modeller af bikinier i forskellige designs. Vi har bla. modeller med og uden stropper, bikini sæt, bikini overdele og -underdele, bikinitoppe, og tankinier. Alt sammen med markeds laveste priser! I udvalget af bikiniunderdele finder du både de sporty, du kan bevæge dig i, højtaljede der fremhæver din talje og dem med høje benudskæringer, der gør dine ben lange og lækre.

Bikinioverdelene kan du let kombinere med en flot nederdel, for et frisk sommer outfit. Tilføj en strandtaske og et par klipklappere og du er klar til en gåtur på stranden. 

Du finder også forskellige bikiniunderdele i vores sortiment. Der er både de sporty, du kan bevæge dig i, højtaljede der fremhæver din talje og dem med høje benudskæringer, der gør dine ben lange og lækre.

Lækker til og fra stranden

Badetøj er ikke længere bare om du skal have en bikini eller en badedragt. Nu kan du få både strandkjoler, strand cardigans, strand tørklæder og meget mere! Selvom det måske lyder unødvendigt, så ved vi du bliver glad for det, når du først har fået dit nye strandtøj. 

Slut med at yndlings kjolen eller toppen bliver smurt ind i sved eller får hvide pletter fra solcremen. Strandtøj er super praktisk, og får dig til at se knaldgodt ud til og fra stranden eller poolen.

For et ekstra moderne og casual sommer look, kan du bruge en over oversized skjorte og en hat. Så kan du nemt beskytte dig mod solen midt på dagen.

Badetøj i din størrelse

Badetøj, lige meget om det er en badedragt eller en bikini, skal sidde godt. Derfor har vi altid et bredt spænd af størrelser. Du skal nemlig ikke tilpasse dig badetøjet, men badetøjet skal passe til dig og din krop! Netop derfor forsøger vi altid at beskrive badetøjets størrelse så du får det helt rette hjem til dig. Og har du brug for lidt ekstra hjem, så kan du altid tjekke vores størrelsesguide, der hjælper dig på rette vej. 

Til dig med former, der ønsker en lækkert tøj, der sidder godt og viser dine bedste sider, synes jeg skal du kigge på vores store udvalg som plus size dametøj. De har nogle så skønne modeller, som virkelig er smukke og til fornuftige priser.

Badetøj fra kvalitets mærker til billige priser!

Det er slut med at betale for meget for badetøj! Vi har altid markeds bedste priser på badetøj og tilbehør. For dig betyder det, at du ikke skal bruge tid på at søge internettet tyndt efter det bedste tilbud. Vi har det til dig lige her på siden!

Med vare fra mærker som Crossbow og Lentiggini får du altid vare i en god kvalitet til billige penge. Mange af vores vare er sat ned med op til 86%! Sådan et tilbud kan selv din mand eller kæreste ikke sige nej til!

Og trækker han stadig på det? Så vise ham alle de gode tilbud vi har på Herretøj badetøj! Det bliver ikke billigere!

Badetøj skal prøves på

Derfor kan du let sidde hjemme i stuen og finde dine nye yndlings bikinier, badedragter og strandtøj. Vi pakker det så hurtigt vi kan, og sender det til dig. 

For dig betyder det, at du i ro og mag kan prøve badetøjet på og finde dine favoritter. Husk vi har fri fragt på alle ordre over 399 ,- og at du let kan returnere dine ordre.

Årets badetøj trends i din outlet

Hvert år vinder særligt et design frem alle steder i modebilledet. Dansk Outlet har derfor altid et bredt udvalg af årets badetøj trends i forskellige farver og mønstre.

Badedragten har især vundet frem de seneste år, i alle aldersgruppen, derfor ser vi også flere og flere af dem på stranden. De er praktiske, komfortable og findes i et kæmpe udvalg af forskellige designs. Så lige meget om du er på stranden for at sole, bade eller spille volley ball, er der en model for dig!

Mangler du andet til sommers outfits? Så kig også forbi kategorierne kjoler og nederdele og shorts og knickers. Her finder du endnu flere lækre sommer styles.