Tøj

Dametøj outlet online - køb billigt tøj til damer

Her finder du dametøj til damer i alle størrelser. Vi har en masse smarte mærker af dametøj til både vinter og sommer. Du kan finde dametøj til alle sæsoner og vejr. Vi kan garantere den bedste pris på dametøj; det er det vi lever for.

Viser 1-36 af 2379 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 2379 produkter

pr. side
Stigende orden

Gå sommeren i møde med vores sommerlige tøj til damer

Elsker du sommerkjoler? Eller vil du gerne være klar til at indtage stranden med flotte shorts? Måske du bare mangler en decideret sommergarderobe? Shorts i bløde materialer og flotte mønstre samt kjoler med feminine snit og en god pasform er noget, vi har masser af på lager til rigtig gode priser.

Men det er ikke alt. For vi har naturligvis også smarte t-shirts, bikinier og leggings. Når det bliver lidt køligt hen på aftenen, har vi også lette cardigans og sweatbukser, som i øvrigt også er utroligt behagelige at have på, når der skal slappes af.

Med andre ord har vi alt til sommergarderoben – det er bare at gå amok i udvalget.

Vi holder dig også varm med vinterligt tøj til damer

Ingen sommer uden også at have været igennem et efterår og en vinter. Det kræver en god garderobe med lange jeans, varme trøjer og måske endda også en vamset fleecejakke. Mangler du noget til vintergarderoben, er du velkommen til at gå på jagt efter det i vores udvalg af tøj til damer.

For selvom vi alle synes, at sommeren er at foretrække, har vi naturligvis ikke glemt, hvor vigtigt det også er med god beklædning om vinteren. Det er alt sammen til rigtig gode og lave priser, som du kender det fra vores øvrige sortiment.

Smart i hverdagen og ekstra flot til fest

Billigt tøj fra en outlet kan sagtens være lige så smart som tøj købt i din lokale tøjbutik. For den eneste forskel er, at vi har billigere priser, fordi vi har købt billigere ind fra restlagre. Vi har derfor mange af de samme mærker eller mærker, som matcher niveauet af kvalitet som det, du finder i andre butikker.

Mangler du derfor noget smart til hverdagen? Så kan du roligt dykke ned i vores jeans, denimjakker, t-shirts og kjoler, som alle bare venter på at blive taget i brug. Når det skal være lidt mere festligt, og du gerne vil se lidt mere smart ud end i hverdagen, har vi også tøj med feminine snit, fantastiske farver og mønstre, som gør sig rigtig godt til særlige anledninger.

Vi udvider også hele tiden sortimentet, så der altid er noget nyt at komme efter sommer som vinter.

Shop tøj til damer til lave priser

Det er ikke altid billigt at fylde garderoben med nyt og lækkert sommertøj eller vintertøj for den sags skyld. Vælger du dog at handle størstedelen af din garderobe hos os, er der en del at spare på tøjbudgettet.

Alene det at vi kører med priser, der ofte giver dig mere end 50% besparelse, er en god grund til at shoppe hos os. Det gør vi for at forkæle dig men også, fordi vi har som mission at være den billigste danske outlet.

Men hvad så med kvaliteten af tøjet? Den er helt i top. For det er tøj, som du vil kunne finde på andre hylder i andre butikker. Vi har blot købt overskuddet af det tøj, der ikke har kunnet sælges andre steder – og det giver dig mulighed for at shoppe billigere uden at gå på kompromis med pasform, komfort og kvalitet.

Er du i tvivl om kvaliteten, er du altid velkommen i vores mange butikker. Her kan du føle og mærke på tøjet, inden du eventuelt bestiller det hjem.

Få en skøn og farverig garderobe

Var det noget med en rød top? Eller mangler der en mønstret kjole? Hos Dansk Outlet elsker vi farver. Det er vi bestemt ikke gået ned på i vores sortiment af tøj til damer. For er der noget, der kan give godt humør og lidt kulør på hverdagen, så er det en farverig garderobe.

Det er dig helt frit for at mixe og matche på kryds og tværs. Om du hælder mest til rød, lilla, grøn eller måske blå, finder du det hos os. Kun fantasien sætter grænserne for, hvad du alt kan sætte sammen.

Se også gerne vores udvalg af damesko, hvis du mangler et par, der passer godt til farverne. De er til lige så gode priser som tøjet.

Forkæl en du holder af med vores tøj til damer

Har du en sød veninde, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed? Eller mangler du en god gave til et familiemedlem? Det er vores tøj til damer også oplagt til. Uanset om der er tale om en ung eller lidt ældre kvinde, da vores udvalg er meget alsidigt og appellerer til mange typer af kvinder.

Vi pakker godt nok ikke ordren ind, men til gengæld giver vi mulighed for 365 dages retur- og bytteret. Passer kjolen eller toppen derfor måske ikke helt, kan du eller hun altid sende det retur og få det byttet. Se det som en ekstra gave fra os til dig, da det giver god fleksibilitet og betænkningstid.

En god gave er naturligvis ikke kun forbeholdt andre. Du er derfor også velkommen til at shoppe gaver til dig selv, hvis du synes, det er tiltrængt.

Shop nemt og hurtigt dit nye dametøj hos Dansk Outlet

Vi vil gerne, det skal være så nemt for dig som overhovedet muligt at shoppe løs af vores tøj til damer. Du finder derfor et filter i venstre side, som du kan benytte dig af. Her kan du vælge størrelse, farver, brands og andet, som gør det nemmere for dig at finde netop det, du kigger efter.

Når du har fundet noget tøj, der matcher din garderobe, pakker vi det ganske hurtigt og sender afsted med kun 2-4 leveringsdage på hverdage. Det håber vi, danner rammen om en rigtig god shoppingoplevelse for dig. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du støder på udfordringer eller har brug for hjælp.

Vi glæder os til at betjene dig og klæde dig på med flot og lækkert dametøj til attraktive priser.