Dametøj

Dametøj outlet online - billig dametøj online

Tjek vores online lagersalg med billigt dametøj og se det store udvalg med kendte mærker til lave priser. Vi har naturligvis også et stærkt udvalg af tøj til store kvinder.

Viser 1-36 af 2534 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 2534 produkter

pr. side
Stigende orden

Dansk Outlet og vores billige dametøj

Dansk Outlet er en webshop med bl.a. billigt dametøj, men har også et bredt udvalg i babytøj, børnetøj, tweens tøj, herretøj og basisvarer. I foråret 2011 holdte vi flyttedag og åbnede op for salg af børnetøj under navnet Dansk Outlet, og samtidig åbnede vi for vores nye sektion med billigt dametøj - et super dametøj outlet med de lave priser, som du også kender fra vores butikker i hele landet.

Salg af billigt outlet dametøj online

Mange kvinder har handlet online hos os gennem tiden og spurgt os, hvorfor vi dog ikke laver et dametøj outlet - det gør vi nu! Vi glæder os derfor til at modtage dig her i butikken og vise dig vores flotte, nye udvalg. Vores service er den samme, og vi sender stadig i løbet af 2-4 hverdage. 

Hos os skifter vareudvalget hele tiden, fordi vi indkøber billige partier fra flere forskellige leverandører. Du vil derfor opleve, at vi kører tilbud på billigt dametøj fra visse mærker i korte perioder, mens de igen vil være væk næste gang du kigger ind til os. Til gengæld kan du være helt sikker på, at du skal lede mere end længe for at finde de samme varer billigere andre steder.

Det er som at have et dametøjslagersalg året rundt. Vi har ligeledes en prisgaranti, så du trygt kan handle billigt dametøj online hos os.

Hvad kan du finde i dameafdelingen

Du kan i princippet købe alt til din garderobe hos os. Der er et udvalg i alt lige fra strømper, sko og bukser til halstørklæder og t-shirts. Det er alt sammen dametøj til absurd lave outlet-priser, og du kan altid finde dig et godt kup. Et par udvalgte kategorier vi har her er:

Damebluser og sweatshirts

Det er nok i blandt vores damebluser og sweatshirts at du finder det største udvalg i. Vi har en række varierende mærker som Ofelia, Sisters Point, Sparkz, Jasmin, DNY, Vanting, Bon a Parte og mange flere. Specielt Bon a Parte dametøjet er meget populære hos os.

Damebukser og jeans

Udvalget af bukser til damer er stort og det er buksetyper som pirat bukser, klassiske sorte bukser, stretch damebukser, bukser med print, sweat pants og jeans. Der er noget for enhver kvinde smag - alene det store udvalg i farver og print er ikke til at tage fejl af.

Damejakker

Det er under damejakker at du kan gøre det allerbedste kup. Du kan være heldig at finde Bon A Parte jakker nedsat med over 75%, til kun 175 kroner. Der er interessante Sisters Point jakker, de meget populære Geographical Norway damejakker i forskellige varianter og de smarte Repeat jakker. Du kan også være heldig at finde dameovertøj i mærket Weather Report.


Har du ikke fået fyldt din garderobe op med billigt dametøj, så er det i hvert fald ikke vores skyld.