Dansk Outlet Holbæk

Kom ind i Dansk Outlet Holbæk og gør et kup!

Uanset om du skal shoppe til de helt små, teenageren, dig selv eller bedstemor, har vi et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til lave priser. Så læg vejen forbi butikken med hele familien, og shop amok i det brede sortiment af tøj, sko og accessories - uden at betale for meget. Du finder os på Stenhusvej 53, lige overfor Power og ved siden af HTH.

I den 2200 kvadratmeter store butik finder du et bredt udvalg af mode- og basistøj til alle aldre og i alle størrelser. Til de mindste fører vi et stærkt sortiment af alt lige fra uldundertøj til termodragter og vinterstøvler, ligesom vores ekstrastore børneafdeling også har børnemøbler og barnevogne. Har du i stedet teenageren under armen, kan I gå på opdagelse i det spændende sortiment af moderigtigt tøj og smarte sko fra både egne mærker og kendte brands.

Til de voksne i familien har vi naturligvis også alt du skal bruge, uanset om du er ude for at finde det helt store festskrud, eller du blot skal have suppleret basisgarderoben. Hos Dansk Outlet skal ingen gå forgæves, og derfor har vi også et stort udvalg af basis- og mærkevaretøj i +size.

Dansk Outlet Holbæk

Stenhusvej 53, 4300 Holbæk
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Sæsonaktuelle kvalitetsvarer

store-history-image
Selvom man måske kunne tro det fra navnet, finder du hverken 2.-sorteringsvarer eller outdatede kollektioner hos os. Nej, vores hylder og stativer bugner altid af dugfriske og sæsonaktuelle varer, som hver eneste uge fyldes op med nye varer. Så uanset om du er på udkig efter en varm flyverdragt til børnene, jakkesættet til forårets konfirmationer eller sommerkjolen til de lune måneder, så går du aldrig forgæves hos Dansk Outlet i Holbæk.

I butikkens store lokaler finder du både vores egne brands såsom Nero, Steenholt og Kopenhaken, samt et bredt udvalg af mærkevarer som Noisy May, Blend og Pippi. Uanset hvad kan du stole på, at du i Dansk Outlet finder noget for enhver smag, i høj kvalitet og til nogle af Danmarks skarpeste priser.

Så gør en familietur ud af indkøbene og kom ind til Dansk Outlet i Holbæk. Franchisetager Henrik og hans dygtige team står altid klar med et smil og hjælper jer med at fylde poserne med lækkert tøj til hele familien, uden at sprænge budgettet.