Gratis fragtVed køb over 599 DKK
2-4 dages leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage
Nye varerHver dag hele året
20 butikkeri hele Danmark

Du har brug for nyt, smart tøj, men du gider ikke betale i dyre domme. Dine børn er vokset ud af deres tøj og har brug for en bukser bluser og flyverdragter, men børnetøj er simpelthen så dyrt. Fortvivl ej, for hos Dansk Outlet Helsingør finder du et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til hele familien. Forskellen er bare, at vi tilbyder det til markedets bedste priser. 

Vores lækre og billige udvalg i Dansk Outlet Helsingør er fordelt på 1200 m2, hvilket gør vores butik til Nordsjællands største Outlet-butik med tøj og sko til hele familien. Når vi siger tøj til hele familien, så mener vi det virkelig. Du finder således alt i både babytøj, børnetøj, herretøj dametøj og plussize.

Varesortimentet i Dansk Outlet Helsingør byder på et stort udvalg af basisvarer, men også altid masser af topaktuelle mærkevarer, hvor du sparer 40-80% i forhold til normal butikspris. I Dansk Outlet ser vi nemlig ingen grund til, at DU betaler for meget.

Med beliggenhed i Prøvestencentret er det ingen sag at gøre en god handel, hvis du leder efter billigt kvalitetstøj i Nordsjælland.

Dansk Outlet Helsingør er ejet og drevet af Anders Urth med hvor Pernille Engell er daglig leder.

Åbningstider

Butikken er lukket. Vi leder efter nye lokaler i Helsingør og omegn.

Kontakt

Dansk Outlet Helsingør

Prøvestensvej 26
3000 Helsingør

Tlf: 92 44 67 22
helsingoer@danskoutlet.dk

Opdateres..

 

 


Helsingør

Top