Dansk Outlet Haslev

På Lysholm Allé 5A, lige ved siden af SuperBrugsen, står vi klar til at byde dig velkommen i vores flotte butik med alt hvad hjertet begærer indenfor tøj, sko og accessories.

I den over 1000m2 store butik kan du finde tøj til hele familien uden at betale for meget, og vi bestræber os altid på at yde den bedste service, så du kan gøre shoppeturen til en hyggelig familieaktivitet.

Vi forhandler både mærkevarer som fx Reebok, Geographical Norway og NOISY MAY og har desuden et stort udvalg af egne brands af høj kvalitet. Vores sortiment opdateres hver uge året rundt, og vores hylder bugner altid af dugfriske og sæsonaktuelle varer - så du behøver ikke bruge en formue for at være med på moden.

Dansk Outlet Haslev

Lysholm Alle 5A, 4690 Haslev
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Hvad end du skal have fyldt basisgarderoben op eller bruge en flot kjole eller jakkesæt til festen, så finder du et bredt udvalg hos Dansk Outlet. Vores sortiment byder også på sko, overtøj og accessories, så du kan nøjes med at shoppe ét sted

I Dansk Outlet Haslev har vi tøj til alle aldre og i alle størrelser. I vores store udvalg af baby- og børnetøj finder du alt fra lækkert undertøj i merinould til smart og varmt termotøj, og til tweens har vi alt i modetøj og accessories. Til de voksne i familien finder du hos Dansk Outlet alt fra morgenkåber til smokings, og vi fører naturligvis også et bredt udvalg af smart tøj i +size.

Så kom og besøg Dansk Outlet Haslev, hvor vi står klar til at tage imod jer med et smil og sikrer at I får posen fyldt med kvalitetstøj.

De bedste hilsner
Charlotte, franchisetager