Dansk Outlet Fårup

Kom ind i Dansk Outlet Fårup og shop tøj til du segner - uden at betale for meget! Uanset om du er på udkig efter et par basisvarer til hverdagsgarderoben, nyt undertøj til børnene eller en smoking til bryllupsfesten, så finder du det hele i butikken på Butikstorvet 2 i Fårup. Vores hylder og stativer bugner altid af dugfriske og sæsonaktuelle varer, og selvom navnet måske kan antyde det, finder du hverken 2. sortering eller udgåede varer hos os.

Hver uge året rundt får vi nye varer i butikken, så vi altid kan tilbyde det nyeste indenfor tøj, sko og accessories. Vi forhandler både vores egne kvalitetsbrands og tøj fra kendte mærkevarer som fx NOISY MAY, Reebok og Blend, men til ekstra skarpe priser, så du ikke behøver at sprænge kontoen for at være med på moden.

Dansk Outlet Fårup

Butikstorvet 2, 8990 Fårup
Åbningstider
  • Mandag

  • Tirsdag

  • Onsdag

  • Torsdag

  • Fredag

  • Lørdag

  • Søndag

Find vej til butikken

Hvorfor betale for meget?

Altid god service

store-history-image
Når I handler hos Dansk Outlet i Fårup, behøver I ikke længere køre byen tynd for at finde tøj til hele familien. Her er nemlig noget alle aldre og til alle størrelser, så familien sammen kan gå på opdagelse i tøjstativerne og finde alt til hverdag og fest. Vores brede børnetøjssortiment byder på alt lige fra uldundertøj og termodragter til familiens mindste til smart modetøj og accessories til de kræsne tweens. Til de voksne finder du hos Dansk Outlet alt fra joggingbukser til smokings, og vi har naturligvis også et bredt udvalg af +size tøj, så du aldrig skal gå forgæves uanset alder, størrelse og tøjsmag.

Kom og besøg os i butikken. Vi står altid klar til at tage imod jer med et smil, og vi kan garantere, at du kan gøre en god handel og få fyldt indkøbsposen med lækkert kvalitetstøj til markedets billigste priser.

Vi glæder os til at tage imod jer hos Dansk Outlet Fårup!

De bedste hilsner
Susanne, butikschef