ZbyZ

ZbyZ

Det er en dejlig oplevelse, når man finder tøj, der bare passer helt perfekt til ens unikke kropsform. Det der tøj der lige strammer de rigtige steder og sidder løst de rigtige steder, så man virkelig kan fremhæve de bedste sider af en selv. Tøj er nemlig til for netop at få det bedste frem i dig, og det forstår man hos ZbyZ, som laver tøj specielt for pluspiger.


Det kan nemlig, uanset om man er høj eller lav, plus-size eller petite, være svært at finde tøj, der passer både i størrelsen og til ens egen kropsform. Det skyldes, at meget tøj er lavet til de høje og slanke modeller, der skal gå catwalk. Men ZbyZ laver plus-size dametøj, så også pluspiger kan se ud som en model, i tøj der både er moderne, og som passer. ZbyZ udkommer desuden med nye styles hver sæson, så du altid kan finde noget moderne i sæsonens farver.

Viser 1-36 af 126 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 126 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Kombiner komfort og stil med ZbyZ

Når man vælger sit tøj, så vælger man ofte både ud fra, at det skal se godt ud, og at det skal være behageligt at gå i. Man skal både føle, at det passer til ens tøjstil, og så skal tøjet også føles godt, når det sidder på kroppen. Alt efter om man skal arbejde i et kontor hele dagen, om man skal rende rundt og være aktiv, eller om man skal til fest, så kan der være forskellige behov. Derfor har ZbyZ naturligvis også tøj, der kan passe til forskellige lejligheder.


Hos Dansk Outlet kan du blandt andet finde:


• Klassiske, ensfarvede skjorter i stretch. Så kan man passe ind i et professionelt arbejdsmiljø.
• Bluser i flotte mønstre. Med dem kan man også se tjekket ud til hverdag.
• Lange kjoler for det mere feminine look.
• Nederdele, som kan styles til både hverdag og fest.
• Og mere end det fra ZbyZ.

Du vil derudover kunne finde tøj, der passer til din smag i flotte mønstre og print samt tøj i sæsonens farver. Hvis du er en pluspige med sans for mode, bør du absolut holde øje med mærket ZbyZ.

Fremhæv dine bedste sider

Tøj er altså til for at få det bedste frem i dig. Det gælder naturligvis om at fremhæve din kropsform, og derudover om at du føler dig så komfortabel og selvsikker som overhovedet muligt. Derfor laver ZbyZ tøj specielt til kvinder i størrelserne mellem 42 og 58.


Når man vælger sit tøj, kan det også være en god idé at finde ud af med sig selv, hvad der er vigtigst at fremhæve ved ens krop. Det kunne for eksempel være en flot talje, et par stærke ben eller måske smuk barm. Så kan man vælge det tøj, der sidder tæt de rigtige steder.


Nogle af dine bedste sider er selvfølgelig også din personlighed, og med de smukke styles, flotte farver og spændende mønstre du får fra ZbyZ, vil du så absolut også kunne fremhæve din unikke stil og derved din personlighed.