Nero

Nero

Blandt Dansk Outlets tøjbrands finder du NERO, der brillerer ved sit brede udvalg af tøj lige fra trøjer, skjorter og sneakers over i tøj til fine lejligheder som blazers, jakkesæt og sindrigt dekorerede slips. Alt sammen findes det til outletpriser, så ikke længere behøver du punge ud i tusindvis af kroner for at have smart og moderne tøj til enhver lejlighed, hvad end du er en voksen mand eller en ung herre, der vil have tøj i slimfit i høj kvalitet til nogle billige penge.

NERO brandet kommer med nye styles hver sæson, så lige pludselig har du en reel mulighed for at forfriske din garderobe et par gange årligt, uden du får minus på kontoen. Du kan læse her om det lækre NERO tøj i dets mange afskygninger og få lidt inspiration til klædeskabet.

Viser 1-36 af 123 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 123 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Hvorfor vælge en figursyet skjorte?

Ønsker du lidt hverdagselegance i din påklædning, kan du finde figursyede NERO skjorter, der kommer i mange forskellige farver. De består typisk mest af bomuld, mens resten er syntetiske stoffer polyamid og elastan. Kombinationen bidrager til at skabe et stof, der både er blødt og strækbart. Pasformen er ofte super slim fit, så ønsker du at lade kroppens konturer skinne igennem, står skjorterne altså ikke i vejen. Som andet NERO tøj bliver det aldrig poset.

Hvornår er en pullover det rette valg?

Skal det være let at komme i tøjet, er en pullover nok det rette valg til dig, for den behøver hverken knappes eller stryges. NERO pullovere har for eksempel grå eller blå meleret farve og en tekstur prydet med vandrette linjer, der som bekendt slanker. De er den nemme, billige og bløde løsning til dig, der skyr at flanere i T-shirt på en overskyet dag. Du kan finde en masse NERO og andre pullovers på Dansk Outlets webshop.

Hvilket indtryk giver en blazer?

Skal det være festligt, eller bringer dit job dig ud i professionelle miljøer, hvor fysisk fremtoning er vigtig, kan du spekulere i en NERO blazer. De prydes af forskellige konstellationer af side-, bryst- og inderlommer, hvor målet kan være at skabe asymmetri, der hjælper dig med at bære businesslooket. Det behøver altså ikke være dyrt at være klædt fint.

Hvordan håndterer du habitbukser?

Du kan passende bruge blazeren sammen med NERO habitbukser. Design og farvemæssigt passer de til brandets blazere og består typisk af rent ud syntetiske stoffer, eksempelvis polyester, viskose og lidt elastan. Af den grund er tøjet let at vaske, da det bare skal køre ved 40 grader, hængetørres og stryges ved lav temperatur. Pasformen for bukserne kan være super slim fit, så du på diskret maner viser lår frem og fylder tøjet, som var det skabt til dig.

Spørgsmål til mærket? Kontakt Dansk Outlet

Du kan læse meget mere om NERO produkter inde på vores webshop. Sidder med spørgsmål til NERO brandet, kan du kontakte Dansk Outlets kundeservice via kontaktformularen på vores hjemmeside eller ved at ringe til os i hverdagene. Bare spørg – så svarer vi!