Minymo

Minymo

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billigt babytøj og børnetøj til børn i alle aldre. Her på siden har vi samlet alt vores børnetøj fra det dansk mærke, Minymo, som blev grundlagt i 2008 og som er kendt for deres moderne, komfortable og funktionelle tøj til børn.

Viser 1-36 af 124 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 124 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Børnetøj skabt til en aktiv hverdag

Minymo laver børnetøj til både drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Det, der særligt kendetegner børnetøj fra Minymo er, at det er skabt leg, aktivitet og en hverdag fuld med bevægelse og sjov. Tøjet har en god kvalitet, holdbarhed og slidstyrke, så det kan holde til lidt af hvert. Når du vælger tøj fra Minymo, får du med andre ord børnetøj, som dit barn kan bruge, indtil det ikke længere passer.

Minymo er desuden gode til at integrere smarte og funktionelle detaljer i deres tøj. Det værende fx justerbare elastikker, justerbare stropper, lynlåse og lommer, der gør det nemt for børnene selv at tage tøjet af og på.

Skandinavisk design og kvalitet

Minymo er et dansk brand og det kan både ses og mærkes på tøjet. Minymo er således kendt for at producere kvalitetstøj, som er lavet af gode materialer, og som samtidig har et flot og smart design, som appellerer til børn i alle aldre. Til pigerne fokuseres der på et feminint touch og til drengene er tøjet både sejt og kækt.

Stort udvalg af børnetøj fra Minymo hos Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af børnetøj fra Minymo. Vi har alt fra badetøj og cykelshorts til jeans, kjoler, t-shirts, strømper, joggingbukser og meget, meget mere. Tøjet kommer i mange forskellige farver, designs og med et væld af forskellige prints. Du finder derfor helt sikkert noget, som dit barn kan lide.

Billigt børnetøj fra Minymo

Til trods for at være et dansk kvalitetsmærke, finder du børnetøj fra Minymo hos Dansk Outlet til særdeles attraktive priser. Vi køber nemlig stort ind, så du kan handle billigt.

Vi har et kæmpe udvalg af børnetøj fra Minymo til både drenge og piger, og i alle størrelser. Du kan både finde børnetøj i størrelse 15 hos os og helt op til størrelse 152.

Børnetøj med fokus på komfort og pasform

Der skal være plads til leg og sjov, uden at tøjet sætter begrænsninger. Derfor er alt tøj fra Minymo designet med fokus på komfort, pasform og god bevægelsesfrihed. Tøjet skal være rart at have på, og man skal kunne bevæge sig frit i det.

Det er bl.a. en af årsager til, at Minymo i dag er et anerkendt brand over det meste af verden.

Minymo hos Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af billigt børnetøj fra danske Minymo. Vores store sortiment er nøje udvalg for at sikre, at vi kan tilbyde dig det bedste – og til den bedste pris.

Med børnetøj fra Minymo kan du klæde dit barn på til enhver lejlighed – hvad end det er til en fødselsdag, til en tur på stranden eller bare til en aktiv dag på legepladsen.

Har du spørgsmål til et af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.