Me Too

Me Too

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af børnetøj, fra en lang række anerkendte brands. Her på siden finder du alt vores Me Too børnetøj, som er kendt for sine farverige, kreative og unikke designs. Me Too laver børnetøj til både drenge og piger i alderen 0 til 12 år, så der er rig mulighed for at finde noget fra mærket, som passer til dit barn.

Viser 1-36 af 258 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 258 produkter

pr. side
Stigende orden

Dansk design og kvalitet

Me Too er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 2006. Siden da har virksomheden opnået stor anerkendelse over hele verden, for deres unikke og flotte designs, kombineret med en høj kvalitet og komfort.

Det, der kendetegner Me Too børnetøj, er først og fremmest tøjets høje kvalitet og holdbarhed. Me Too bruger kun slidstærke og holdbare materialer, som er velegnet til leg og aktivitet, når de fremstiller deres tøj. De har også fokus på, at tøjet skal være behageligt og komfortabelt for børnene at have på, så materialevalget er altid blødt stof, som samtidig giver en god bevægelsesfrihed.

Endelig er Me Too børnetøj kendt for deres unikke designs, som er både moderne og trendy og altid up-to-date med de seneste tendenser. De er særligt kendt for deres farverige mønstre og print samt sjove detaljer, som appellerer godt til børn.

Billigt børnetøj fra Me Too hos Dansk Outlet

Til trods for den høje kvalitet, den gode komfort og de flotte designs, finder du et stort udvalg af Me Too børnetøj hos Dansk Outlet til særdeles gode priser. Vi køber nemlig stort ind, så vi har mulighed for at sælge vores tøj til attraktive priser.

I vores store sortiment af børnetøj fra Me Too finder du både tøj til drenge og piger. Vi har tøj fra størrelse 24 og helt op til 164. Du finder derfor helt sikkert noget tøj, som passer til lige præcis dit barn. Og med det store udvalg af farver, prints, mønstre og designs, finder du helt sikkert også noget, som falder i dit barns smag.

Vi har alt fra lyserøde kjoler med sommerfugle til pigerne, til seje blå t-shirts med dinosaurusser til drengene. Og det bedste ved det hele er, at du får det til særdeles konkurrencedygtige priser, når du køber det hos Dansk Outlet.

Stort udvalg af børnetøj fra Me Too

Me Too laver stort set alt indenfor børnetøj, og hos Dansk Outlet finder du det meste. Vi har således både bluser, cardigans, flyverdragter, hættetrøjer, langærmede t-shirts, natdragter, nederdele, regntøj, jakker og meget, meget mere fra Me Too i vores sortiment.

Uanset om du vælger en t-shirt, en nederdel eller en flyverdragt, så får du børnetøj, hvor der er taget højde for børns behov og legende natur, når du vælger Me Too børnetøj. Tøjet er altid funktionelt og smart designet med fx justerbare elastikker, lynlåse, trykknapper og lommer, så det er let for børnene selv at klæde sig af og på. Der er med andre ord tænkt på det hele, når du vælger børnetøj fra Me Too.

Har du spørgsmål til et af vores produkter fra Me Too, er du meget velkommen til at kontakte os.