Kopenhaken

Kopenhaken

Kopenhaken producerer danskdesignet modetøj til mænd og kvinder, med særligt fokus på funktionel mode til en aktiv hverdag. Kopenhaken har også et stort fokus på 'value for money', dvs. tøj, hvor du får en høj grad af kvalitet, men til priser, som er til at betale. Og netop derfor er Kopenhaken et af de brands, vi har valgt at føre hos DanskOutlet.

Du finder derfor et stort udvalg af tøj fra Kopenhaken til både mænd og kvinder i vores sortiment. Vi har alt fra bluser og bukser til jakker, hættetrøjer, joggingbukser, kasketter og meget, meget mere fra Kopenhaken i vores sortiment. Alt sammen til særdeles attraktive priser.

Viser 1-36 af 153 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 153 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Inspireret af det danske vejr og natur

Kopenhaken er særligt inspireret af det danske vejr og natur, og det udmærker sig både i tøjets design, kvalitet og funktionalitet.

Kopenhaken er nemlig kendt for at designe tøj, som egner sig til alt slags vejr. Det gælder uanset om der er tale om en let brise, frostvejr, kraftig vind eller høj solskin. Uanset hvad det danske vejr bringer, har Kopenhaken tøj, som ruster dig godt til forholdene.

Men også når det kommer til designet af tøjet, er det tydeligt at se at Kopenhaken er inspireret af Danmark og Skandinavien. Det danske ophav og det skandinaviske udtryk skinner nemlig tydeligt igennem. Tøjet er minimalistisk, enkelt og dæmpet men samtidig stilfuldt og elegant. Dette er da også en af grundene til, at Kopenhaken er blevet så populært herhjemme som det er – det passer nemlig perfekt til den danske og skandinaviske stil.

Perfekt til det omskiftelige danske vejr

Kopenhaken designer tøj der er velegnet til den danske natur og det danske vejr, der som bekendt kan være meget omskiftelig. Derfor finder du både lette sommerjakker, tykke vinterjakker, regntøj, gummistøvler, huer, handsker og meget, meget mere i vores sortiment fra Kopenhaken. Dermed er du godt dækket ind, uanset hvad det danske vejr byder på.

Er du til udendørsaktiviteter, fx gåture, cykelture eller vandreture i det fri, er Kopenhaken derfor et helt oplagt valg. I modsætning til mange andre outdoor-mærker, så er tøj, sko og tilbehør fra Kopenhaken utrolig prisvenligt – uden at du går det mindste på kompromis med kvaliteten.

Kopenhaken har selvfølgelig også fokus på de funktionelle og praktiske detaljer, når de designer deres tøj. Mange af vinter- og overgangsjakkerne fra Kopenhaken har således gennemgående 2-vejs lynlåslukning samt elastik ved håndleddet, så du er godt garderet mod kulden. De fleste modeller er desuden udstyret med både sidelommer og brystlommer med lynlåslukning, så du trygt kan opbevare din mobiltelefon, pung og nøgler, når du er på eventyr i naturen.

Du kan med andre ord sagtens blive godt og praktisk klædt på til en dag i naturen, uden at skulle betale en formue for det, når du køber tøj fra Kopenhaken hos DanskOutlet.

Produceret med respekt for miljøet

Som så mange andre danske virksomheder, har Kopenhaken naturligvis også et stort fokus på miljøet. Alt tøjet fra Kopenhaken er således produceret på CRS-godkendte fabrikker, hvor der gælder høje standarder når det kommer til både miljø og arbejdsforhold. Der er med andre ord ikke brugt nogen skadelige eller farlige kemikalier i produktionen.