Impala

Impala

Vordende forældre kan finde deres babys første tøj til billige penge hos Impala, et af Dansk Outlets mange brands. Heldragter i uld, hagesmækker, babysokker, briefs til piger, unisex bukser, læder hjemmesko til babyer og undertrøjer er blot blandt eksemplerne på Impala tøj til familiens nyeste medlem. I Impala har du en uudtømmelig kilde til basistøj til dit spædbarn.


Mange af brandets produkter består af økologisk bomuld, så du kan handle tøjet i store mængder med grøn samvittighed. Tøjets tekstiler holder på varmen, er slidstærke, behagelige og moderne. Nye styles udkommer med hver sæson, hvor tøjets farver reflekterer sæsonen.

Viser 1-36 af 169 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 169 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Hvilke heldragter er bedst til din baby?

Hos Impala finder du en masse heldragter til barnet, når I er på farten. Materialevalget spænder meget vidt og kommer bl.a. omkring fleece, polyester og 100 % økologisk bomuld:


• Med en heldragt i fleece får din baby lange ærmer og bukseben at gøre med samt god varme og beskyttelse mod chillfaktor. De forskellige fleece-heldragter har en række praktiske egenskaber, der beskytter dit barn, bl.a. hagebeskytter ved lynlåslukning.

• Polyester finder du i Impala termosæt, der er ekstra gode til at holde på varmen, er vandafvisende, vindtætte og slidstærke. Skal barnet ud i kulde, er det en god heldragt.

• Endelig kommer de økologiske bomuldsheldragter, der er optimale for dig, der værdsætter din babys komfort over alt andet og gerne undlader syntetiske fibres øgede strækbarhed. De fås i flere farver, har fødder og også ribkant ved ærmerne.

Med Impala heldragter fra Dansk Outlet er du sikker på, at din baby er klar til at håndtere det meste slags vejr inde fra barnevognen af. Dragterne holder på varmen og har høj åndbarhed.

Hvilke former for hagesmækker finder du?

Du finder selvfølgelig en masse hagesmækker hos Impala, der typisk består af en blanding af bomuld (for eksempel 95 %) og spandex. De er ensfarvede, kan have enten et afrundet look eller være spidset til forneden, fastgøres med trykknapper og vaskes let ved 40 graders varme.

Skal du have en bluse, body eller undertrøje?

Er der ikke behov for en heldragt, og ønsker du let at kunne skifte barnets ble, så er det en idé blot at få en bluse eller body til babyen. De kommer som langærmede bluser eller bodyer med korte ærmer. Begge findes i masser af milde farver, og bodyerne kan være i uld eller økologisk bomuld. Undertrøjer med halsudskæring finder du selvfølgelig også i bredt udvalg.

Har du spørgsmål? Kontakt Dansk Outlet

Udbuddet af Impala tøj er utrolig bredt og spænder også over lædersko for barnet at have på i hjemmet. Med så stort et udvalg i babytøj kan det være svært at blive klog på, hvad du skal skaffe til dit barn. Her træder vi hos Dansk Outlet til, hvis du har spørgsmål til vores produkter.


Du kan kontakte vores kundeservice via kontaktformularen inde på danskoutlet.dk eller ringe til os i hverdagene. Så står vi klar med de gode råd til, hvordan du finder det helt rigtige babytøj til dit nyfødte barn.