Crossbow

Crossbow

Crossbow er et svensk tøjmærke, som producerer tøj til både herrer og damer samt drenge og piger i alle aldre. Dette brand er kendt for at producere tøj af høj kvalitet, som er både funktionelt, holdbart og moderigtigt. Tøjet er designet af svenske designere, som særligt har lagt vægt på et klassisk, stilrent og minimalistisk skandinavisk look. Dog tilbyder brandet også tøj, som er mere farverigt og spraglede, hvis man er til det.

Viser 1-34 af 663 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-34 af 663 produkter

pr. side
Stigende orden

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af tøj fra Crossbow, til priser, hvor alle kan være med. Når du vælger tøj fra Crossbow, behøver skandinavisk kvalitetstøj nemlig ikke koste en bondegård. Her får du kvalitet for pengene.

Crossbow klæder hele familien på

Crossbow producerer tøj til hele familien. De producerer både tøj til herrer og damer samt til børn i alle aldre. Hos Dansk Outlet har vi tøj fra Crossbow i alle størrelser - helt ned til størrelse 16 og helt op til 3XL.

Ikke nok med dét, så finder du også tøj til enhver årstid og til enhver begivenhed fra Crossbow i vores store sortiment. Vi har både vintertøj, sommertøj, eftersårstøj og alt det midt i mellem fra brandet. Vi har både vinterjakker, sommerjakker, badetøj, fleecetøj, handsker, kasketter og meget, meget mere fra det populære svenske mærke. Du er dermed godt dækket ind uanset om familien skal bruge nyt badetøj til sommerferien, vinterjakker, halstørklæder og handsker til vinterferien eller bare et par lækre t-shirts eller bukser til hverdag.

Du kan med andre ord klæde hele familien billigt på med kvalitetstøj fra Crossbow, når du handler hos Dansk Outlet.

Billigt børnetøj fra Crossbow hos Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af børnetøj fra det populære svenske tøjmærke, Crossbow. Vi har både tøj til de helt små poder og til de store teenagere.

Blandt vores sortiment af børnetøj fra Crossbow finder du bl.a. søde badeponchoer, nattøj, leggings samt fleecetrøjer med sjove og søde hætter som fx enhjørning, krokodille og løve. Vi har også smart og sejt nattøj til drengene, som er inspireret af racerdragter.

Du finder med andre ord tøj fra Crossbow for enhver smag og til enhver alder hos Dansk Outlet. Fælles for det hele er, at der er tale om skandinavisk kvalitetstøj, men til priser, hvor alle kan være med.

Flot og stilrent tøj til voksne fra Crossbow

Crossbow laver ikke kun tøj til børn, men i høj grad også til voksne. Til voksne har de både behagelige natkjoler, trusser og strømper, men også smarte og funktionelle cykelshorts som egner sig godt til fitness eller en varm sommerdag. De har også behagelige hjemmesko til voksne til en afslappende dag hjemme på sofaen.

Blandt vores store udvalg af tøj fra Crossbow til voksne, finder du dog også tøj, som egner sig godt til mere formelle begivenheder eller til en dag på kontoret. Vi har fx flotte bluser i neutrale farver og sorte damebukser med elastik i taljen og stretch, som både er flotte og stilrene men samtidig også behagelige at have på.

Foruden tøj, kan du også få penalhuse, rygsække og meget andet fra Crossbow hos Dansk Outlet.