Filtrer

Børn - Top - Tanktop - T-shirt - Shortssæt - Shorts - Sandaler - Polo - Cykelshorts - Badetøj - Badeslag

Smart og billigt børnetøj hos Dansk Outlet

Er guldklumpen endnu engang vokset ud af bukserne eller bluserne? Eller slides tøjet bare hurtigere, end hvad du selv kan følge med til? Så behøver du heldigvis ikke fare fra butik til butik for at finde noget nyt og billigt tøj. For her hos Dansk Outlet køber vi udelukkende billige partier ind, så du og andre børnefamilier roligt kan shoppe nyt tøj, når det nuværende er blevet for småt eller slidt.

Viser 1-36 af 513 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 513 produkter

pr. side
Stigende orden

Outlet med kvalitetstøj

Selvom vi er en outlet, finder du udelukkende tøj i en rigtig god kvalitet. For vi er specialister i at købe rester af højkvalitets børnetøj ind, som har været i overskud. Du finder derfor mange populære mærker, uanset om der er tale om et par gummistøvler eller bukser.

Vil du derfor gerne give din guldklump det bedste af det bedste børnetøj, bliver du kun positivt overrasket hos os.

Børnetøj fra gode brands

CeLavi. Impala. Steenholt Kidz. Me Too. Det er bare et lille udpluk af de mange gode og populære brands, som vi forhandler her hos Dansk Outlet. Har du derfor et favoritmærke, er der gode chancer for, at du finder noget børnetøj derfra hos os.

Selvom du ikke finder frem til børnetøj fra dit og børnenes favoritmærke, kan du stadig klæde dem på med jakker, bluser og strømper, der er mindst lige så gode. For vi går mindst lige så højt op i kvalitet, som du gør, da vi kun ønsker det bedste for vores kunder.

Det skal være en god oplevelse at handle børnetøj online hos os. Kvalitet er derfor et uomtvisteligt krav, som vi ikke går på kompromis med. Gå derfor gerne på jagt blandt vores mange brands og kategorier og se, om ikke du kan finde noget børnetøj til dit barn.

Holdbart og smart børnetøj til aktive drenge

Gummistøvler til regnfulde dage, t-shirts med farlige dinosaurer og termosæt i den flotteste blå farve. Udvalget af børnetøj til drenge, der godt kan lide at være aktive, og som samtidig gerne vil have noget sejt på, er stort. Vi har haft særligt fokus på at udvælge børnetøj og modeller, som har ekstra god plads til bevægelse – for vi ved, hvor meget drenge kan fare rundt hver dag.

Der er naturligvis også børnetøj til de drenge, der har lidt mindre krudt i røven, og som bare godt kan lide at lege på stuegulvet med en kasse LEGO eller et stort puslespil. Til dem er der også smarte og behagelige jeans, bluser og behagelige sweatbukser fra blandt andet Guppy, som indbyder til aktiv hygge indenfor.

Der er både med og uden mønstre, så du uanset smag kan finde et eller flere stykker børnetøj, som passer lige ind i garderoben.

Sødt og moderne børnetøj til piger

Lyserøde bodystockings til den helt lille, en sød pigebluse med en mariehøne til den lidt større og klipklapper i forskellige farver til pigen, der er i fuld gang med at udforske verden og sig selv. Ja og så er der selvfølgelig også smarte og tætsiddende jeans til pigen, der er begyndt at vide, hvad hun vil have på.

Uanset hvor gammel din pige er, har vi lige netop det børnetøj, som du mangler, på vores hylder. Børn vokser i lang tid og derfor har vi de sødeste kjoler og bluser i mange forskellige størrelser.

Når legen foregår udenfor, har vi naturligvis også termosæt, varme sweatbukser eller en sød cardigan, som beskytter mod kulden. Du behøver derfor kun shoppe alt dit tøj til din skønne pige ét sted – for vi har det hele her hos Dansk Outlet.

Få alt i tilbehør sammen med børnetøj

Mangler dit barn et smart eller sejt penalhus? Nogle varme handsker? Eller måske et par lækre hjemmesko i læder? Vi er bestemt ikke gået ned på tilbehør til børn, da det hører sig til med en fuldt udstyret garderobe.

Der er både rigeligt med udstyr og tilbehør til børnetøjet til piger og drenge i både små og store størrelser. Gå derfor gerne på jagt i vores store verden af børnetøj og se, om ikke der dukker et eller andet tilbehør op, som du eller barnet ikke kan undvære.

Børnetøj til alle årstider og aldre

Ved du allerede nu, at din dreng kommer til at mangle et par gummistøvler til efteråret? Eller at din pige kommer til at mangle nogle leggings til foråret? Det har vi alt sammen og mere til. Både til den lille guldklump, der lige er kommet til verden, samt det lidt større barn, som er begyndt at fise rundt i alle hjemmets hjørner.

Vi ved godt, at børn bestemt ikke er nogen billig post på budgettet. Som du måske allerede har opdaget, har vi taget hensyn til dette i vores udvalg og priser. Du kan derfor få mange stykker tøj for en ganske lille sum. Det ved vi er meget rart i en tid, hvor tøj kun passer i en ganske kort periode.

Du må dog gerne være hurtig, når det kommer til shopping af børnetøj, da mange af vores kategorier og brands er meget populære blandt børnefamilier. Går du derfor efter en bestemt størrelse eller bluse, anbefaler vi at slå til hurtigst muligt, så den ikke glipper lige for øjnene af dig.

Når det så er sagt, sørger vi i videst muligt omfang for hele tiden at fylde de virtuelle hylder op med populære størrelser og modeller. Når nye årstider nærmer sig, fylder vi naturligvis også hylderne op med nye og spændende nyheder indenfor børnetøj.

Vi har hurtig levering på alt børnetøj

Med os og vores hurtige postbud, behøver du ikke vente længe på de bukser, bluser eller t-shirts, du har bestilt til din guldklump. Der bliver nemlig leveret inden for ganske få hverdage.

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg, eller leder du efter noget bestemt til en særlig anledning, er du velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Så gør de alt for at hjælpe dig videre med din forespørgsel eller udfordring.