Bukser og jeans

Bukser og jeans til tweens piger og drenge

Køb billige pigebukser og drengebuksertil tweens hos Dansk Outlet.

Viser 1-36 af 80 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 80 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Bukser til tweens

Som tween begynder det at betyde rigtig meget, hvordan outfittet er, og hvordan tøjet sidder. Ikke mindst er det vigtigt, at det afspejler den personlige stil. Det er bestemt ikke altid nemt, men hos Dansk Outlet gør vi vores bedste for at gøre det nemmere for dig at købe tøj, da vi har samlet bukser til tweens i forskellige modeller og designs. Du finder derfor alt lige fra bløde sweats til stramme jeans.

Alt sammen er det fra populære brands, der er kendetegnet for en høj kvalitet og lækre detaljer, som kun kan gøre kræsne tweens glade.

Bukser til tweens, når det skal være afslappet

Hos Dansk Outlet elsker vi selv afslapning. Og det ved vi også, at de kære tweens også gør. Derfor har vi sammensat et stort udvalg af bukser til tweens, der opfordrer til afslapning eller en hverdag i afslappet og roligt tempo. Vi har naturligvis også tænkt på at sammensætte bukser til tweens i forskellige materialer og designs, så der er noget til den aktive tween, såvel som lidt mere tilbagelænede eller kreative tween.

Du finder derfor bukser til tweens i alt fra 100% polyester til 100% økologisk bomuld. Dermed er der også bukser til dig, som går højt op i, hvad bukserne gerne skal være fremstillet af. Tag derfor gerne et kig og se, om ikke du kan finde et par lækre bukser til tweens, som bringer glæde.

Bukser til tweens til outdoor

Har du en tween, der er meget glad for at være udenfor og udforske naturen eller lignende? Så har vi også samlet et udvalg af bukser, der er egnet til netop dette. Der er nogle seje outdoorbukser til piger i en flot pink, smarte outdoorbukser til drenge i en strålende blå og nogle mere neutrale outdoorbukser i camouflage.

Bukserne er ekstra holdbare og slidstærke og kan derfor holde til at kravle rundt på jorden, i træerne og hvad din tween alt kan finde på at lave udenfor. Nogle af bukserne er endda fremstillet i polycotton, som gør dem ekstra vindtætte, holdbare og bløde. Vi tør derfor godt garantere, at de er behagelige og skønne at have på!

Husk også at kombinere dem med hat og handsker til kolde dage!

Billige bukser til tweens  

Som med vores t-shirtsbluser og overtøj til tweens har vi naturligvis også billige priser på vores bukser til tweens. Se alt tweens tøj her! Vi ved godt, at voksealderen stadig trykker og gør det svært at slide bukserne, før der skal nye til.

Du kan derfor spare helt op til 50% på bukser til tweens, som i forvejen er til priser, der er lave. Dermed er der hurtigt til et ekstra par eller til en smart bluse eller jakke. Og selvom vi er en outlet, fejler tøjet intet. Vi er blot gode købmænd, som køber og sælger det, andre ikke har kunnet sælge – og det kommer dig til gode med de måske bedste priser på bukser til tweens.

Så få endelig kigget vores udvalg igennem, da vi er sikre på, at vi har bukser til tweens i den rette størrelse og farve.