Tweens tøj

Tøj til tweens - til "in-betweeners" og teenagere

Hos Dansk Outlet har vi samlet vores tøj til "in-betweeners" og teenagere under denne kategori: tweens tøj - du kan spare helt op til 80% ift. andre netbutikker. Priserne er så billige hos Dansk Outlet, at det er som at have et tweens udsalg året rundt. Vores udvalg af tøj til teenagere er svært at konkurrere med og når man tager prisen med i overvejelsen, så er vi klart at foretrække. Her finder du billigt tweens tøj, der passer til alle årstider. Både tween piger og tween drenge kan shoppe her og finde et godt udvalg i alt fra sportstøj til festtøj.

Viser 1-36 af 941 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 941 produkter

pr. side
Stigende orden

Billigt tøj til tweens

Vi har taget højde for at det her i voksealderen kan det være svært at finde tøj der passer og som kan bruges i mere end få måneder af gangen, så det meste af tøjet er velegnet til at blive lagt op eller ned så der kan gå bare lidt længere mellem tøj indkøbene.

Selvom prisen og servicen er i højsædet så er kvaliteten af tweens tøjet også helt i top, så kig her hvis du er på udkig efter tween tøj, både som forælder eller tweens. Husk vi også har et stort udvalg i herretøj, dametøj, babytøj og børnetøj.


Det er Dansk Factory Outlet, der står bag Dansk Outlet. Dansk Factory Outlet er en franchisekæde med fysiske butikker inden for outlettøj. Filosofien bag kæden har vi taget med til Dansk Outlet, og det handler om store indkøb direkte hos tøjproducenterne kombineret med lave omkostninger. Derfor ligger vores priser langt under normale butikspriser med besparelser på helt op til 70%. Vi satser på mest mulig værdi for vores kunder. Og vi satser på kvalitetstøj og kendte mærker.

Hvilken type tøj til tweens finder du her

Vi har som udgangspunkt delt vores tweens tøj op i pige tweens og drenge tweens. Du finder linket øverst til venstre, så kommer du ind på hvert sit område.

Teenagepiger tøj

De specifikke kategorier til teenage pigerne er kjoler, nederdele, tunikaer, strømpebukser og leggings. Det er faktisk et rigtig stort udvalg af bukser og jeans til tween pigerne. Det er med kendte mærker som Maybee, Girl Power og Jeff. Du finder jumpsuits, jeans leggings, stretched og slim jeans.

Leggings ti pigerne kan du få helt ned til 30 kroner. Det er så billigt, at du nærmest kunne købe et par, smide dem væk efter en gangs brug og bare købe nye. Så behøver du aldrig vaske dit tøj igen. Enkelte tidspunkter kan du være heldig at få et helt røverkøb til 25 kroner i vores absurd lave tilbudskategori med 75%.

Teenagedrenge tøj

De specifikke kategorier til teenage drengene er jumpsuits, træningsdragter, huerne, bælter og sko. Det største udvalg finder du i kategorien med t-shirts. Det er muligt for dig at finde tweens tøj i mærker som Jeff, X-boys, Mini-A-Ture, Mikk-line, Melton og Blend, samt en masse andre der løbende fyldes.

Den populære kategori er undertøjet, hvor du kan få billige drenge boxer shorts til kun 40 kroner. Køber du flere, kan du også spare mere. Der er både almindelige boxers, underbukser, undertrøjer og endda også skiundertøj.

Der er altså masser af muligheder for at finde noget fedt på denne teenage tøj outlet. Det er så billigt tweens tøj på nettet, at du ikke behøver handle andre steder her.

Andet smart tøj til tweens

Ud over det der er specielt til dreng eller pige, så har vi også en lang række andre produktkategorier, hvor du kan finde det smarte tøj. Du kan finde en masse basis tøj, som er hvide t-shirts, undertøj og den slags. Vi har bluser, joggingtøj, nattøj, shorts og skjorter. Du finder vores populære kategori med Sportstøj. Det er shorts, t-shirts og træningsdragter. Specielt bukser til teeanger kan du finde rigtig meget af hos Dansk Outlet.

Skal du en tur udenfor, så har du tween tøj i form af jakker, regntøj, skibukser og behageligt termotøj. Teenage fødderne skal heller ikke være kolde, for vi også en masse billigt fodtøj som gummistøvler, sandaler og sko. Rigtig pæne sko til tweens drenge og tweens piger.

Accessories går du ikke ned på, da vi også har bælter, huer, luffer, handsker og gode varme strømper og sokker i god kvalitet.


Vi lægger faktisk nyt tweens tøj på hver eneste dag, så hvis du holder øje med "Nye varer" kategorien, så har du altid det nyste tøj.