Termotøj

Termotøj og termosæt til piger og drenge

Hvad giver du dit barn på når efterårs- og forårsvejret er en mellemting mellem kold og varm, men ofte med lette briser og omskiftelige vejrforhold? Svaret er termotøj! Her på Dansk Outlet har vi altid haft ry for at have masser af nyheder inden for termotøj i alle afstøbninger - oftest med store rabatter (det du nok også kender som outletpriser).

Viser 1-36 af 67 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 67 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Send børnene udenfor og lad dem udforske legepladser og naturen og samtidig holde en jævn god temperatur - termotøj i god kvalitet er nemlig oftest kuldeafvisende uden af have en alt for stor isolerende effekt.

Blandt leverandørerne til de termoprodukter vi forhandler, findes bl.a. Brands4kids som står bag mærket CeLaVi - herfra har vi hver sæson masser af termotøj. Vi forhandler også termosæt til børn fra Mikk-Line. Termotøjet købes ofte som komplette sæt og kan bestilles i flere farver og modeller. Termotøj til børn i pangfarver har været moderne i lang tid, men termotøjet til børnene findes også i mange basisfarver. Dansk Outlet vil være billigst, og vi har naturligvis prisgaranti på alle vores varer, samt på vores termotøj og termosæt til børn.

Billigt termotøj og billige termosæt til børn

Udetøj bliver hurtigt slidt, af vild leg på legepladsen mv. Termotøj er generelt holdbart og vores billige termotøj til børn er af høj kvalitet, uanset hvilken model du vælger. Vi køber stort ind hos vores leverandører, hvilket sikrer dig billige termosæt til børn. Når du køber billigt termotøj til børn, men i samme gode kvalitet som ellers, gør det knap så ondt i pengepungen, hvis/når termotøjet slides. Det samme gælder når barnet vokser ud af termotøjet du har købt til outlet pris hos os.

Vi fører et stort udvalg af termotøj til børn, og derfor er der stor sandsynlighed for at finde termotøj til netop dit barn som falder i god smag. Vi får nye varer fra vores leverandører hver dag, og derfor får vi også løbende nyt termotøj til børn billigt på shoppen. Alt efter årstiden kan det være en god ide at kombinere termotøjet med en lækker termovest til børn, som du også kan købe billigt hos Dansk Outlet. På den måde er behovet ved både den tidlige sommer eller i sensommeren dækket ind, og du slipper for at spekulere på om det er bedst at barnet fryser eller sveder.

En ide til det billige termosæt til børn kan være at kombinere det med tilbehør såsom en billig hue til børn eller handsker til børn der beskytter de små fingre mod den kolde jord. Husk muligheden for gratis fragt, alt efter beløber du køber for. Skulle du ikke få brug for dine varer, og er barnet vokset ud af det, det kommende år tilbyder vi 365 dages returret for ubrugte varer.

Termotøj tilbud

Termotøj er normalt ikke en billig post i budgettet – og slet ikke når børnene er i voksealderen og typisk ikke kan bruge termotøjet i meget mere end én sæson. Ved at købe termotøj hos Dansk Outlet, gør du udgiften lidt mere spiselig, da vi har sat priserne helt ned og også ofte kører med ekstra gode tilbud. Du kan derfor spare helt op til 40% på termotøj til både drenge og piger. Det er mange procenter at spare og gør det muligt også at købe nye støvler, handsker og hat, når efteråret og vinteren har meldt sin ankomst.

Vi kommer løbende med nye tilbud efterhånden, som vi får nye varer på hylderne. Du kan derfor være helt sikker på at finde et sæt termotøj til dit barn, uanset hvilken alder eller størrelse, du skal bruge.  Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på, da termotøjet blot er restvarer fra populære brands – du gør derfor en handel ved at købe hos os.

CeLaVi termotøj

Hos Dansk Outlet fører vi et stort udvalg af termotøj fra det anerkendte og meget populære mærke, CeLaVi. Det gør vi, da deres termotøj er fantastisk til brug i overgangsperioderne i efteråret og foråret, hvor vejret er meget uforudsigeligt og kan være ret koldt.

Det vi desuden godt kan lide ved CeLaVi er, at det bløde materiale gør det nemt og ligetil for børn at udfolde sig udenfor. De bliver ikke begrænset i deres leg, og skulle de få det for varmt, er tøjet lavet i åndbart materiale, som tillader kroppen at ånde. Termotøjet er som en ekstra fordel smudsafvisende, slidstærkt og har forstærkninger på både knæene og numsen – fri leg er derfor muligt med termotøj fra CeLaVi.

Endeligt kan et termosæt fra CeLaVi bruges til både koldere dage men også de mere regnfulde af slagsen, da tøjet også sidder perfekt under regntøjet. Dit barn vil derfor være beskyttet mod alt slags vejr med et termosæt fra CeLaVi.

Termotøj med foer

Når børn leger udenfor, er det vigtigt, at de har tøj på, som kan holde dem varme. Netop af denne grund har vi fokus på at tilbyde et udvalg af termotøj med foer, så alle børn uanset aktivitetsniveau eller leg kan holde varmen, når de er udenfor. Fordi vores udvalg af termotøj er med foer, er de netop ideelle at bruge, når efteråret står på solskin men en frisk vind, samt når foråret står på en overskyet dag med milde temperaturer.  

Uanset hvilket sæt du vælger at købe her på siden, kan du være sikker på, at din guldklump kan holde varmen, uden det bliver begrænset i sin leg og aktiviteter. Flere af modellerne er foret med fleece, der sikrer, at barnet kan holde varmen selv på en dag, hvor den står på blæst og ustadigt vejr.

Klik dig gerne gennem vores udvalg her på siden og se, om ikke du kan finde et sæt termotøj til dit barn, der både passer i størrelsen, og som også matcher barnets yndlingsfarve.

Finder mere end kun termotøj til børn

Du kan også finde flere gode tilbud på de andre børnetøjskategorier! Dansk Outlet har stort udvalg af lækre softshell jakker, praktiske og slidstærke flyverdragter, regntøj til al slags brug, fodtøj og børnetøj til hverdagen.