T-shirts og toppe

T-shirts til børn - billige t-shirts til drenge og piger

Hos Dansk Outlet har vi altid et stort udvalg af billige t-shirts til børn. Vi har en lang række smarte, søde og flotte t-shirts til både piger og drenge i flere aldersgrupper. Tag et kig - vi har helt sikkert også en t-shirt til din pige eller dreng, somdu ikke kan stå for.
Hvis du ikke kan beslutte dig or hvilken t-shirt du skal vælge - hvorfor så ikke købe 2?

Viser 1-36 af 223 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 223 produkter

pr. side
Stigende orden

Hos Dansk Outlet forhandler vi også et stort udvalg af langærmede t-shirt med både motiver og uden otiver samt ensfarvede langærmede t-shirts til børn. Til efterår og vinterperioden er det vigtigt at få sine børn klædt lunt og godt på, så de kan bevæge sig udenfor uden at blive syge. I vores store sortiment af langærmede t-shirts til børn kan du vælge imellemen lang række af smarte designs. Se alt børnetøj her.

T-shirts til piger

Er du på udkig efter en smart t-shirt til piger? Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af smarte t-shirts til piger i både forskellige designs, motiver og farver. Pigerne kan blandt andet glæde sig over t-shirts med dyremotiver og prinsessetryk. Disse t-shirts findes i bl.a. blødt og lækkert materiale med runde halsudskæringer. Dansk Outlets sortiment byder således på mange forskellige stilarter og farver, hvor der er gode chancer for at få noget smart tøj som din pige kan lide. Tag et kig på vores store udvalg - vi har helt sikkert en t-shirt til din pige, som i vil synes om.

T-shirts til drenge

Skal din dreng have en smart og cool t-shirt? Vi har et stort udvalg af billige t-shirts til drenge. Vores t-shirts til drenge findes i mange forskellige designs, motiver og farver. Hvis du mangler en ny t-shirt til din dreng, så kan vores sortiement bl.a. byde på t-shirts med vintagetryk, streetart stylings eller andre sjove og seje prints med kendte tegnefilmsfigurer.

T shirts børn til hverdag og til pænt

Er du på udkig efter t shirts til børn til både hverdag og pænt? Vi har heldigvis begge dele – og vores udvalg af t shirts til børn til hverdag er naturligvis også pæne. Når du klikker dig gennem udvalget her på siden, bliver du således præsenteret for helt enkle og ensfarvede t-shirts, som går rigtig godt til et par jeans eller en sød nederdel i hverdagen. Men du finder også mere detaljerede t-shirts med seje prints, sløjfe, frynser og farver, når der skal gøres lidt mere ud af det.

Vi er bestemt ikke gået ned på udvalget og håber, at du finder lige netop de t shirts til dine børn, som du leder efter. Alle vores t-shirts fås desuden i forskellige størrelser, så der er til børn i alle aldre.

Smarte langærmede t shirts til børn

Det er ikke kun de kortærmede t-shirts, du kan få her på shoppen. Vi har naturligvis også sørget for, at der er smarte langærmerede t shirts til børn, så der også er til de kølige aftener eller de kolde dage.

 

Det har vi både til piger og til drenge i forskellige farver og designs. Nogle af dem er endda også i økologisk bomuld, som du kan få uden at skulle give ekstra for det. Du behøver derfor på ingen måder at gå på kompromis, når du handler t shirts til børn hos os.

Se også vores store udvalg af bukser, kjoler og sweatshirts til børn.

T shirts til både små og store børn

Har du et barn, der lige er startet i børnehave? Eller er du på udkig efter t shirts til et barn, der er ved at have nået skolealderen? Så skal du bare klikke løs blandt vores udvalg af t shirts, da vi har t shirts til børn i mange forskellige aldre.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi har din favorit i den størrelse, du har brug for, da der er rift om varerne. Men, vi sørger altid for at have så mange forskellige størrelser på hylderne som muligt.

Vil du gerne undgå at klikke dig ind på t shirts til børn, der ikke er i den rette størrelse, kan du med fordel benytte dig af vores filter. Så kan du hurtigere og nemmere klikke t shirts i kurven.

Shop nye t shirts til børn online hos Dansk Outlet

Med besparelser på t shirts til børn på helt op til 80%, er der kun rene fordele at hente ved at shoppe hos os. Selvom du kan spare en del, kan du også stadig både købe økologisk samt t shirts til børn fra nogle af de mest populære mærker. Vi er derfor helt sikre på, at du finder det, du søger – og måske endda endnu mere – når du shopper hos os.

Med 365 dages bytte- og returret gør det heller ikke noget, hvis de købte t shirts ikke passer i størrelsen alligevel. Så kan du altid nemt og enkelt returnere eller bytte til en større størrelse.