Strømper

Børnestrømper - køb strømper til piger og drenge

Billige børnestrømper til outlet priser online til piger og drenge. Her finder du et kæmpe udvalg af billige strømper til børn i alle mulige farver, mønstre og med og uden tryk og print. Vi har blandt andet børnestrømper fra Disney, MALA, Decoy.

Viser 1-36 af 114 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 114 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Strømper til børn i alle aldre

Har du brug for lækre strømper til dine børn? Hos Dansk Outlet har vi et væld af strømper til børn i alle aldre. Der er strømper til pigen, der elsker prinsesser og farverige strømper til drengen, der elsker fart eller seje Disney-figurer. Men, der er også strømper til børn, hvor det gerne må være afdæmpet og knapt så farverigt.

Børn er meget forskellige, og derfor har vi også sammensat et udvalg, der så vidt muligt tager hensyn til dette, så det er nemt for dig at finde nye strømper, når de nuværende er blevet slidte, eller der er for mange, der har mistet sin partner.

Strømper til børn til billige priser

Vi lever op til vores navn og tilbyder således strømper til børn til særdeles billige priser. Du kan derfor finde strømper til børn, der starter ved priser fra kun 25 kroner for en 7-pak. Så er der både til at kunne købe de fine prinsessestrømper såvel som de ensfarvede til barnet, der har en holdning til sit tøj.

Kvaliteten er rigtig god, selvom prisen er lav. Mange af strømperne er således OEKO-TEX, mens andre, såsom strømperne fra Crossbow, er fremstillet i 80% bomuld. Vi har blot været gode til at købe ind – og det gavner dig i form af strømper til børn til priser, der er mere end fordelagtige. Shop også vores store udvalg af strømpebukser til børn, nattøj til børn, undertøj og meget mere på shoppen her!

Strømper til børn fra forskellige mærker 

Strømper til børn kan være en verden for sig. Men hos Dansk Outlet har vi samlet de bedste strømper fra de bedste mærker og kan således tilbyde strømper til børn fra mærker som Fila, Impala og Crossbow. Nye mærker kommer hele tiden til – og fælles for dem alle er, at de producerer strømper, der bringer glæde og holder længe.

Uanset mærke kan du købe mange par på én gang til en lav pris, da du kan få 2-pak, 3-pak, 7-pak eller helt op til 10-pak, hvis samtlige strømper er blevet ædt af vaskemaskinen eller hunden.

Du kan derfor hurtigt og enkelt få købt nye strømper til dine børn.

Strømper med kendte figurer

Er Star Wars et kæmpe hit lige nu? Eller er Løvernes Konge bare den bedste tegnefilm i hele verden? Så kan du glæde dit barn med yndlingsfigurerne, da vi har alt lige fra de sejeste Star Wars strømper til børn og Løvernes Konge strømper til My Little Pony og Toy Story strømper.

Barnet kan derfor klæde sig på med sin superhelt eller yndlings pony hver eneste morgen.

Strømper til børn til sommer og vinter

Når temperaturen falder, og det begynder at blæse mere udenfor, er det rart at kunne trække i nogle varme strømper. Det kan være hyggesokker som dem, vi har her på shoppen i alskens farver. Når temperaturen stiger igen, og det bliver for varmt, er det modsat rart med nogle tyndere strømper eller ankelstrømper.

Uanset hvad der er brug for lige nu, har vi et bredt sortiment af begge dele. Det gælder for børn i alle aldre fra den lille baby til barnet, der er begyndt at have en holdning til, hvad der skal på.

Vi holder med andre ord dit barns fødder varme. Se hele udvalget af børnetøj her.