Shorts og knickers

Shorts til børn - køb shorts til drenge og piger

Hvis du søger billige shorts til børn, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af billige shorts til børn i et stort udvalg til piger og drenge. På vores webshop finder du shorts til børn i rigtig mange forskellige farver og modeller.  Vi har shorts til børn fra mærkerne Rebus, Mini A Ture,  Angry Birds, Chi Long og Bon A Parte. Det største udvalg af shorts til børn finder du til drenge, hvor vi blandt andet har super gode tilbud på Rebus shorts og knickers til børnene. Rebus shorts er super fede og i smarte farverne. Alle shortsene er med justerbar talje og trykknapper.

Viser 1-36 af 61 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 61 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Dansk Outlet har altid prisgaranti på alle vores shorts til børn. Skulle du finde vores shorts billigere andre steder på nettet, så matcher vi naturligvis prisen.

Se hele udvalget af børnetøj her.

Shorts til børn på tilbud

Bliv klar til sommer, sol og strand - allerede nu!
Den bedste følelse er, når der er sol, det er varmt og man tage sine shorts på! Det giver bare noget mere bevægelsesfrihed, når man trækker i shortsene og man kan føle den lette brise imod de bare ben. Med skønne, lækre og farverige shorts til børn på tilbud kan i byde denne skønne og varme sommerfølelse velkommen!


Med shorts til børnene, så kan de blive klar til en masse strandture og leg i sandkassen. Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af forskellige shorts til børn, såder er helt sikkert også noget i vores sortiment, som både du og dit barn synes godt om, for vi har nemlig short til børn i mange forskellige farver, mønstre, længder og meget meget mere.

Byd foråret og sommeren velkommen med skønne, lækre og farverige shorts til dine børn - vi har til både shorts til piger og shorts til drenge i alle aldre. Mangler i et par shorts? Så tag endelig et kig her!