Nattøj og natdragter

Nattøj til børn - billigt nattøj til piger og drenge

Det er altafgørende, at dit barn får den bedst mulige søvn. Søvn fremmer dit barns udvikling, vækst og immunforsvar. Det sørger for, at dit barn er frisk og klar til en aktiv hverdag. Derfor er det vigtigt, at dit barn har nattøj til børn eller natdragter til børn i god kvalitet. Nogle forældre vælger at købe todelt nattøj til børn, mens andre foretrækker en natdragt. Der er fordele ved begge typer nattøj.

Viser 1-36 af 52 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 52 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Natdragter til små børn

Natdragter anvendes ofte til babyer og små børn. Du kan vælge mellem natdragter med eller uden fødder. Natdragter med fødder er praktiske til babyer. De er især praktiske om vinteren, hvor dit barn skal kunne holde sig varm, selvom dit barn sparker dynen af sig. Natdragter kan også være med lynlås eller trykknapper fra halsudskæringen ned til fødderne. Det er praktisk, når du skal pusle dit barn. Fordelene ved en natdragt er, at den ikke skiller på midten og kryber op af ryggen på dit barn, når dit barn bevæger sig. Natdragten holder dit barn varm og undgår, at der kommer træk på overkroppen. Husk at tilpasse dit barns nattøj efter årstiden. Du kan evt. bruge en bodystocking om sommeren i stedet for en natdragt.

Nattøj i to dele til større børn 

Når dit barn bliver ca. to år kan det være en god ide at skifte natdragten ud med nattøj som f.eks. en pyjamas eller natkjole. En pyjamas er som regel lavet af 100% bomuld, hvilket gør den behagelige at have på. En pyjamas består af bukser og bluse eller shorts og t-shirt. Det sikrer, at dit barn har den rigtige temperatur afhængig af årstiden. Fordelen ved todelt nattøj er, at dit barn får nemmere ved at gå på toilet selv. 

Paw Patrol nattøj

Er dit barn vild med de sjove og søde karakterer fra Paw Patrol, som redder hele byen, når katastrofen rammer eller hjælper julemanden med at dele julegaver ud juleaften? De er også helt fantastiske og med vores Paw Patrol nattøj kan dit barn få lov til at tage dem med i seng og drømme om alle de seje ting, de udretter for at gøre verden til et bedre sted.

Vi har et større udvalg af Paw Patrol nattøj med de søde hunde fra patruljen. Det smarte og søde nattøj fås i forskellige størrelser og til meget lave priser. Er dit barns højeste ønske derfor at klæde sig på til natten med Paw Patrol, er det ingen årsag med vores billige udvalg. Nattøjet består af en bluse med lange ærmer og et par bukser og har rund halsudskæring. Det er derfor ret behageligt at have på, når det er tid til hygge på sofaen eller putten i sengen.

Frozen nattøj

Elsa er fantastisk og klarer enhver udfordring, hun bliver stillet overfor. Det har vi også fået øjnene op for her hos Dansk Outlet, hvorfor vi tilbyder det populære Frozen/Frost nattøj. Et sæt nattøj med Frozen består af en dejlig bluse med lange ærmer og et sæt behagelige bukser, som både er gode at sove i men også til at hygge i, når den står på Disney Sjov om fredagen eller Disney filmhygge i weekenden.

Nattøjet fås i forskellige størrelser og kan fås til en ret skarp og uimodståelig pris. Se gerne om ikke vi har en størrelse, der passer helt perfekt til dit barn.

Cars nattøj

Med vores Cars nattøj er der fart over feltet lige op til sengetid. For med McQueen og Bumle er det aldrig kedeligt. De to venner skal altid nok finde på noget sjovt at lave – også selvom det er på tide at gå i seng.

Hos Dansk Outlet elsker vi også Cars og de sjove karakterer, der er med i animationsfilmene. De bringer glæde, og derfor gør vi også vores til for altid at sikre et lækkert og spændende udvalg af Cars nattøj. Du finder det i forskellige størrelser og med forskellige motiver. Gå derfor gerne på jagt og se, om ikke du kan finde det ultimative nattøj til dit barn.

Disney nattøj

Alle børn elsker Disney og deres karakteristiske figurer. Derfor er der heller ikke noget at sige til, hvis dit barn ønsker sig Disney nattøj med nogle af de fantastiske figurer. Her på siden finder du blandt andet nattøj med figurer fra Cars eller Frozen. Nattøjet er meget populært og bliver derfor også hurtigt revet væk fra vores hylder. Det varierer derfor meget, hvilket Disney nattøj vi tilbyder til dig og vores kunder.

Du kan dog altid være sikker på, at vi har et eller flere forskellige sæt med Disney nattøj, som er klar til at blive brugt af dit barn. Men vær hurtig hvis du gerne vil have et sæt i den rette størrelse eller med det rette motiv.

Vi har et stort udvalg af nattøj og natdragter til billige penge

Vi sælger både todelt nattøj, natkjoler og natdragter i en lækker kvalitet. Du kan vælge mellem mange forskellige søde og smarte modeller, farver og mønstre. Vi forhandler nattøj fra mærker som PippiCeLaVi og Fixoni. Det er mærker, som er kendt for blød kvalitet, komfort og fokus på, at tøjet skal være praktisk i hverdagen til en fast lav pris. Giv dit barn den bedst mulige søvn, og køb dit barns nattøj, natkjole eller natdragt hos os. Se vores store udvalg af alt børnetøj her.