Bodystockings

Bodystockings i børnestørrelser

Vejret i Danmark gør det vanskeligt at vurdere, hvilken påklædning dit barn skal have på uden at fryse eller svede. Dette gælder også dit valg af bodystocking. Bodystocking fungerer som barnets undertøj. Almindeligt undertøj kan have en tendens til at skille på midten, men en bodystocking holder dit barn varm og forhindrer, at det får træk på overkroppen. Dit barns bodystocking skal passe til de forskellige årstider og enhver situation. Det er vigtigt, at en bodystocking sidder godt. En bodystocking skal sikre, at dit barn kan bevæge sig frit, når det leger og udforsker verden. 

3 varer

pr. side
Stigende orden

3 varer

pr. side
Stigende orden

Find den rigtige bodystocking til dit barn

Det kan være vanskeligt at navigere rundt mellem de forskellige typer bodystockings mht. mærke, type, kvalitet og størrelse. Det vigtigste er, at du vælger en rigtig bodystocking. som der passer til dit barn. Dit barns bodystocking må hverken stramme om barnets ben eller arme. Derudover skal du kunne lukke den ordentlig i halsen, så dit barn ikke fryser.
Stort set alle bodystockings har trykknapslukning mellem benene. Trykknapperne gør det nemmere at pusle dit barn. Trykknapperne skal være af god kvalitet, så de ikke springer op. Du skal kunne knappe alle tre knapper ellers er bodystockingen for stram til dit barn.

Vi har et bredt udvalg af bodystockings til billige penge

Du har mulighed for at finde dit barns favoritbodystocking hos os. Vi har et bredt udvalg af billige bodystockings i lækker kvalitet. Du kan vælge mellem ensfarvede bodystockings eller bodystockings med forskellige søde og seje prints. Vi har kortærmede bodystockings, som er gode til de varme sommermåneder og under en langærmet bluse. Vi har også langærmede bodystockings og bodystockings i uld. Du kan bruge begge dele året rundt. Dermed er dit barn klar til enhver årstid og klar til at udforske verden.
Vi sælger bl.a. bodystockings fra succesmærkerne Joha, Pippi, Fixoni og Celavi. Producenterne designer bodystockings, som er praktiske i al slags vejr og hvor barnet får de mest optimale udfoldelsesmuligheder.