Badetøj

Badetøj til børn

Badesæsonen varer hele året. Det er vigtigt, at dit barn har det rigtige badetøj på, når dit barn skal lege i svømmehallen, hygge sig på stranden eller en tur i vandland. Hvad enten du har en pige eller dreng er der nogle vigtige punkter at tage stilling til når du køber badetøj på vores webshop. Du kan læse en udførlig guide til køb af UV beskyttende badetøj i bunden af denne side.

Viser 1-36 af 51 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 51 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Køb vores billige badetøj til børn i høj kvalitet

Vi sælger flot farverigt badetøj til børn. Vores udvalg af badetøj til børn er i en høj kvalitet til lave priser. Vi sørger for, at dit barn er klædt ordentlig på med badetøj til børn til mange timers leg i vandet og uden for i solen.
Vi forhandler mærker som MALA, Minymo, og Mini A ture. Alle mærker har lang erfaring i at producere slidstærk kvalitetsbadetøj i lækkert design. Badetøjet til børn fra MALA er godkendt efter Europæisk standard og beskytter dit barn med en faktor 50+.
Få mange gode badeoplevelser i fremtiden, og køb dit badetøj til børn hos os. Du får kvalitets badetøj til børn til en fast lav pris.

Badetøj børn - Beskyt dit barn mod solens UV-stråle

Det er især om sommeren, at du skal være sikker på, at dit barn er ordentligt beskyttet mod solens UV-stråler.

Er dit barn i alderen nul til to år anbefales det, at du køber en heldragt. Heldragten skal være UV-beskyttende. UV-beskyttende badetøj til børn forhindrer, at din barn ikke bliver solskoldet, når dit barn bader og leger uden for i solen. Du behøver ikke at investere en formue i at købe en heldragt. Du kan købe UV-beskyttede heldragter i god kvalitet til billige penge.
Husk at købe en solhat med UV-beskyttelse, så dit barns hoved og nakke bliver beskyttet mod solens stråler. Du skal også huske at smøre solcreme på dit barn de steder, hvor det UV-beskyttende badetøj ikke dækker.
Kræftens bekæmpelse anbefaler, at børn ikke opholder sig i solen i tidsrummet kl. 12 til kl. 15, hvor UV-indekset er højest.

Er dit barn ældre end to år, findes der mange forskellige alternativer inden for UV-beskyttende badetøj. Du kan købe bluser, badebukser, badeshorts, heldragter, bikinier, solhatte og badesko.
Når du køber UV-beskyttende badetøj, må det hellere være lidt for stort end sidde tæt til kroppen. Hvis UV-badetøjet strækkes, forringes UV-beskyttelsen.

Du har også mulighed for at købe almindelig badetøj, der ikke er UV-beskyttet. Kvaliteten fejler ikke noget, men du skal være opmærksom på løbende at smøre dit barn ind i rigelige mængder solcreme med høj faktor.Se hele udvalget af børnetøj her!