Luffer og handsker

Luffer og handsker til børn - til pigerne og drengene

Køb billige luffer og handsker til børnene her til både piger og drenge. Her finder du fleecehandsker og fingervanter til børnene.

Viser 1-36 af 70 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 70 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Slut med kolde fingre med handsker til børn

På en kold dag skal der ikke meget til, før små hænder bliver røde eller lilla af kulde. Det kan undgås med nogle gode handsker til børn, der både egner til leg i hverdagen og til vintre med sneboldkamp.

Til de helt kolde dage med frost og eventuelt sne, har vi også luffer til børn, som varmer lidt mere end almindelige handsker. Her får fingrene lov til at ligge op ad hinanden, hvilket luner ekstra meget.

På siden er der handsker og luffer til børn i mange forskellige varianter, der gør det muligt at vælge netop den type, som dit barn har det bedst med at have på. Se for eksempel vores Steenholt vinterhandsker eller CeLaVi fingervanter.

Varme og vandtætte handsker til børn

Varme handsker er nødvendige for børn i alle aldre, når efteråret og vinteren kommer snigende. Det er netop, hvad vi har, da vores handsker kan fås til babyer såvel som til børn, der er godt i gang med børnehavelivet.

For at imødekomme alle behov har vi vatterede og vandafvisende luffer fra CeLaVi med elastikbånd til de mindste samt forede, varme og slidstærke handsker til de større børn fra Steenholt.

Med vores handsker og luffer til børn er kulde, regn og sne ikke en hindring for, at legen kan gøres udenfor. Samtidig kan du være helt sikker på, at dit barns hænder holdes tørre og varme.

Handsker og luffer til børn i god kvalitet

Handsker og luffer til børn bliver som regel udsat for en hård håndtering ind imellem. Det er dog ikke noget problem med det udvalg af handsker og luffer til børn, som vi har her på shoppen, da de er lavet i ekstra slidstærke materialer, der kan tåle børns leg.

CeLaVi og Steenholt er blandt de mærker, vi sælger flest handsker og luffer fra, netop fordi kvaliteten er så god og børns hænder altid holdes varme. Selvom det er kvalitetsmærker, er det ikke noget, du skal give en bondegård for, da vi har skruet ned for priserne og derfor giver dig mulighed for at købe andet end bare handsker til dit barn.

Farver er vi heller ikke gået ned på, hvorfor vi er helt sikre på, at du finder et par, som dit barn vil blive glad for.

Shop også vores store udvalg af elefanthuer til børn, halstørklæder, huer og uldundertøj til børn. Se alt børnetøj her.

Gode luffer til gode priser

Der er ingen grund til at give for meget for et par handsker. Jovist skal kvaliteten være i orden, men når du handler hos os, får du både kvalitet og en god pris, der giver lyst til at opgradere tørklædet, støvlerne og måske endda også termotøjet, fordi priserne er så gode.

Har du allerede udset dig et par luffer eller handsker til børn, som du bare må have til dit barn, skal du være hurtig, da de hurtigt bliver udsolgt. Vi kan derfor heller ikke garantere, at vi har en specifik model i den størrelse, du har brug for – til gengæld har vi så stort et udvalg, at vi er helt sikre på, at du finder et par handsker eller luffer, du og dit barn kan være fuldt ud tilfredse med.