Huer og hovedbeklædning

Huer og huebeklædning til børn - både til piger og drenge

Køb billige elefanthuer, huer og hatte til børnene online. Her finder du huer og hovedbeklædning til piger og drenge. Se hele udvalget af børnetøj her.

Viser 1-36 af 86 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 86 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Huer til børn til sommer og vinter

Når regnen rusker og vinden blæser, er det rart at kunne trække en hue over hovedet. Især hvis legen skal foregå udenfor i længere tid. Hos Dansk Outlet har vi samlet et væld af huer til børn i forskellige farver og designs. Der er derfor alt lige fra den klassiske elefanthue til en strikhue med en sød pelskugle på toppen.

Men, vi må endeligt ikke glemme, at det også er dejligt at kunne tage en hat på, når temperaturen stiger og solens stråler bager ned på hovedbunden. Til det har vi også et rigtig godt udvalg af bøllehatte og kasketter, som både ser flotte og seje ud, men som også effektivt beskytter mod solens UV-stråler.

Billige huer til børn

Der er ingen grund til at give for meget for huer til børn. Sådan har vi det i hvert fald, og derfor består vores udvalg udelukkende af billige huer. Med billig mener vi billig, da du kan spare helt op til 73% procent på udvalgte huer. Det er mange penge at spare og gør det noget sjovere at handle børnetøj til et barn i voksealderen.

Selvom vi er en outlet, finder du huer til børn fra nogle af de bedste mærker, som blandt andet kan være Steenholt, Crossbow og Nordic Label. Du går derfor ikke på kompromis med kvaliteten, når du handler os – tværtimod har du alletiders mulighed for udelukkende at købe huer og andet udendørstøj i høj kvalitet.

Huer til børn i de flotteste farver

Er der noget, vi ved, børn er glade for, så er det farver. Derfor er vi selvfølgelig ikke gået ned på udvalget af farver på vores huer til børn. Der er alt lige fra orange og rød til grå og sort. Så uanset om det er de mere skrigende farver eller de neutrale farver, der hitter lige nu, har vi, hvad du skal bruge.

Nogle af modellerne kan også købes i flere forskellige farver, hvis barnet gerne vil kunne vælge mellem noget forskelligt alt efter humør.

Husk også jakke og handsker

Vores huer til børn går også rigtig godt til vores store udvalg af flyverdragter, jakker, regntøj og hvad der ellers findes af udendørstøj her på shoppen. Når udendørstøjet spiller, er det ingen problem at lege, selvom det regner, blæser eller bare er en lille smule koldt.

Vi har gjort vores bedste for at give dig mulighed for at klæde din guldklump varmt og tørt på. Huen er prikken over i’et og gør det behageligt for ørene at være ude, selv hvis vejret driller lidt, eller solen er en anelse for skarp for den sarte hud.

Klik dig gerne gennem vores udvalg og find en eller flere favoritter, som du kan klikke i kurv. Passer huen ikke, kan du altid returnere eller bytte den, da vi har 365 dages returret.

Ellers er du også altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice for hjælp og svar på spørgsmål.