Sneakers

Billige sneakers til børn - piger og drenge

Kondisko til børn er behagelige, uanset om der skal løbes på græsplænen, i skoven eller på legepladsen. Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af kondisko til piger og kondisko til drenge, som både er behagelige at have på og som ser rigtig smarte ud på barnet.

Viser 1-36 af 48 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 48 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Du finder her et stort udvalg af billige kondisko til børn med velcro og med snørrebånd. Derfor er vores kondisko til børn nemme for barnet selv at bruge, uanset om det er hjemme, i børnehaven eller i sfo'en. I det store udvalg af billige kondisko til piger og kondisko til drenge, finder du helt sikkert en model der falder i barnets smag og som ikke vælter budgettet. Uanset om du ønsker kondisko til børn med lys der blinker eller uden, kan du vælge det næste par herunder.

Kondisko til piger og kondisko til drenge

Hos Dansk Outlet fører vi sneakers til piger og kondisko til drenge i både store og små størrelser. Til dem der vil selv, men som ikke helt kan binde snørrebåndene endnu er vores billige kondisko til børn med velcro det oplagte valg. Er barnet vokset fra velcroen har vi desuden et stort udvalg af billige kondisko til børn med snørrebånd. Det er derfor nemt for børnene selv at tage deres kondisko på, og de bliver hurtigt mere selvstændige.

Hos os køber du sneakers til børn til outlet priser. Prisen på vores sneakers er helt i bund, takket være et stort indkøb direkte hos producenten samt fokus på at holde omkostningerne nede. Derfor kan du trygt handle kondisko til drenge og kondisko til piger i vores store outlet butik. Skal fødderne samtidig have en behagelig temperatur, så overvej at se vores store udvalg af strømper til børn til outlet priser.

Sneakers til børn – gode sko til små fødder

De små fine fødder skal have plads til at vokse. Det er sneakers perfekt til, da det er sko med en høj komfort og en rigtig god ergonomi. Derfor er der masser af velvære for de små fødder, selvom de vokser hurtigt.

Men sneakers er også perfekt til børnehavebarnet eller skolebarnet, der elsker at spille fodbold, løbe rundt i skolegården eller klatre i træer, da de er robuste og giver en god støtte om foden. Selvom der er masser af aktivitet i de små fødder i løbet af dagen, sikrer den høje komfort, at fødderne stadig er friske og fulde af energi, når turen går hjemad.

Sneakers til børn til hverdag og weekend

Sneakers er fede at have på i alle aldre. Selv for de mindste. Hvad vi også rigtig godt kan lide ved sneakers til børn er, at de er praktiske og smarte, uanset hvilken anledning der byder sig. Du kan derfor sagtens købe et par sneakers, der kan bruges i børnehaven og et par, som kan bruges, når bedstemor eller bedstevennen skal besøges i weekenden.

Det er med andre ord en meget alsidig sko, som børn kun kan få glæde af i deres hverdag.

Billige sneakers til børn, der hurtigt slider sko op

Som du måske allerede ved, er det ikke usædvanligt, hvis sneakers kun har en levetid på ganske få måneder. Simpelthen fordi de bliver slidt op. Det er selvfølgelig hårdt økonomisk, men er et godt tegn på, at skoene er det rette valg.

Er dit barn vild med sneakers, og bliver de hurtigt slidt op, er du kommet det helt rette sted for at handle nye sko, da vi udelukkende kører med billige priser. Faktisk kan du spare mere end 60% sammenlignet med priser hos andre butikker. Det giver plads i budgettet til at købe nye sko nu og da, når skolegården eller legepladsen har sørget for at slide de nuværende op.

Er det ved at være på tide igen, er du velkommen til at kigge udvalget igennem og klikke favoritterne i kurven. Så leverer vi på ganske få dage.

Se også vores store udvalg af vinterstøvlergummistøvler og sandaler til børn.

Lad dig inspirere af vores udvalg

Tjek gerne vores udvalg af sneakers til børn løbende, da vi altid får nye sko i vores sortiment. Der er både de helt praktiske sneakers med velcro og et hverdagslook samt nogle lidt mere detaljerede og søde sneakers med mønstre, flotte farver og en tyk sål. Så uanset om du leder efter sneakers til drengen, der elsker at fare omkring og undersøge en masse, eller om du leder efter sneakers til pigen, der gerne vil have et par pæne sko til den søde kjole, har vi begge dele. Alt sammen til gode og lave priser. Vi har sneakers til børn helt ned til størrelse 22 og op til størrelse 35. Så er der både til den lille, der endnu ikke farer vildt omkring og til den store, der gerne vil spille bold eller hoppe i sjippetov. Se alt børnetøj her.